Crema impotriva caderii parului cu extracte naturale si Petrol, 250 ml, VIVA NATURA

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 23,84 Lei 26,49 Lei
Descriere produs

Aceasta crema opreste caderea anormala a parului.
Produs 96% natural,
Procesat la rece – fara parabeni.

In Romania valoarea terapeutica a petrolului este cunoscuta de multa vreme, fiind o metoda traditionala de fortifiere a parului. Utilizarea lui are, astazi, o baza noua, stiintifica. Crema este eficienta inca de la prima utilizare. Ajuta la regenerarea firului de par, opreste caderea anormala a parului, acesta devenind astfel mai rezistent si mai sanatos.

 

Ingrediente: Aqua (apa), Alcohol denat (alcool etilic), Olea europaea oil (ulei de masline), Petroleum distilates (distilat de petrol), Ricinus communis seed oil (ulei de ricin), Sodium Poliacrylate hydrogenated polydecene trideceth-6, Glycerin, Coriandrum sativum herb oil (ulei de coriandru), Triticum aestivum germ oil (ulei de germeni de grau), Juglans regia seed oil (ulei de nuci), Phenoxyethanol, Glyceryl laurate, Xanthan-gum, Glyceryl stearate citrate, Melaleuca alternifolia leaf oil (ulei de tea tree), Betula pendula (mesteacan), Urtica doica (urzica), Inula helelium (iarba mare), Arctium lappa (brusture), Symphytum officinale (tataneasa), Salix alba (salcie), Curcuma longa (turmeric).

 

Mod de utilizare: Aplicarea se face inainte de spalare, in primul rand la radacina firelor dar si pe lungimea firelor de par. Se maseaza apoi energic pielea capului cu aceasta crema.
Se mentine de la 15 pana la maxim 45 minute, apoi se spala cu sampon si se aplica balsam de par. Procedeul se repeta la 2-7 zile, avand grija sa marim intervalul de timp in cazul amplificarii secretiei de sebum.
Intareste firul de par. Rareori poate influenta usor culoarea parului vopsit.

Doza de yuga

Doza de yuga: Crema impotriva caderii parului are efecte deosebite datorita componentei complexe de extracte din plante, uleiuri vegetale , precum si o fractie speciala obtinuta din petrol, care actioneaza sinergic pentru a ingriji si intari firul de par.

 

Indicatii si recomandari: In urma folosirii acestei creme parul va avea pentru scurta vreme un usor miros specific de petrol, dar eficienta dovedita a produsului merita acest neajuns.
Pentru a atenua mirosul (desi majoritatea utilizatorilor raporteaza o situatie acceptabila), se poate folosi un balsam de par, o apa de par sau chiar un parfum.

SKU 00038-1009611
EAN 5948501701260
Brand VIVA NATURA
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Crema impotriva caderii parului cu extracte naturale si Petrol, 250 ml, VIVA NATURA
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.