Crema pentru Picioare obosite, 75ml, Dacia Plant

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 8,25 Lei 16,49 Lei
Descriere produs

Descriere produs: Crema de pentru Picioare obosite are o textura lejera, non-grasa, contine peste 92% ingrediente naturale active si are la baza plante atent studiate stiintific. Crema nu contine parfum de sinteza, coloranti artificiali, parabeni si are o concentratie mare de ingredient activ. Crema se absoarbe rapid in piele sistimuleaza circulatia venoasa, alunga durerea, iar pielea ramane hidratata.

Ingrediente: Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Cinnamomum camphora oil, Capsicum annuum extract, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Benzyl Alcohol, Glycerin, Chlorphenesin.

Forma de prezentare: 75 ml

Mod de utilizare: Crema se aplica pe pielea piciorului curatata in prealabil, de 2-4 ori pe zi, prin masaj usor pana la patrunderea completa in piele.

Atentionari si precautii: Alergie la oricare dintre componentele produsului. Se testeaza aplicand pe piele o cantitate mica de crema. Nu aplicati crema pe rani deschise. Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Evitati contactul cu ochii.

Doza de yuga

Doza de yuga: Crema de pentru Picioare obosite are o textura lejera, non-grasa si confera relaxare picioarelor obosite, stimuleaza circulatia venoasa, alunga durerea, iar pielea ramane hidratata.

Indicatii si recomadari: Se recomanda folosirea cremei pentru picioare obosite si grele, din cauza statului prelungit in picioare, lucrului indelungat la birou, mersului pe tocuri sau a temperaturilor ridicate din timpul verii.

SKU 00038-1010052
EAN 6421930321647
Brand DACIA PLANT
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Crema pentru Picioare obosite, 75ml, Dacia Plant
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.