Cubul Magic, jucarie interactiva, 3-36 luni, Vtech

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

149,10 Lei
Descriere produs

Cubul magic de la Vtech are 5 laturi diferite pentru a explora. Acest cub de activitate vine la pachet cu o multime de functii pentru a capta atentia bebelusului, Apasand butoanele luminoase, copilul invata despre animale, sunete si forme.

Toate functiile de invatare ale acestei jucarii au fost concepute pentru a sustine limbajul copilului, abilitatile motorii fine si dezvoltarea imaginativa prin joaca. Prin cele 5 cantecele si 20 de melodii, copilul se va distra cantand si dansand.

Acest cub cu activitati pentru bebelusi este un cadou ideal atat pentru nou nascuti cat si pentru copii mai mari, deoarece este conceput pentru a incuraja dezvoltarea si descoperirea timpurie a copilului.

Detalii tehnice: 5 laturi diferite pentru explorare, 5 cantecele si 20 de melodii. Apasand cele 4 butoane copilul va invata mai multe despre animale,culori si forme. Necesita 2 baterii AAA (incluse in pachet). Produsul este in limba romana.

Doza de yuga

Doza de yuga: Continand 5 parti ce pot fi explorate, acest cub cu activitati il atrage pe copil prin muzica, butoane ce se aprind, culori si multe altele. 

Indicatii si recomandari: Recomandat copiilor cu varste intre 3-36 luni.

SKU 00038-4189408
EAN 3417761505120
Brand Vtech
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Cubul Magic, jucarie interactiva, 3-36 luni, Vtech
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.