Cuburi vegetale, 100g, SanoVita

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 1,99 Lei 2,51 Lei
Descriere produs

Mod de consum: Putem inlocui carnea cu soia intr-o multitudine de retete, important este numai ca, inainte de preparare, sa lasam boabele sau granulele de soia timp de cateva ore in apa, la inmuiat. Astfel, le vom permite sa se rehidrateze si sa isi activeze proprietatile nutritive. Nu uita ca inainte sa le incluzi in felul de mancare ales sa le storci bine. 

Ingrediente: făina de soia degresata.

Niciunul din ingrediente nu provine din culturi modificate genetic.

 

Doza de yuga

Doza de Yuga: Proteinele vegetale sunt superioare celor de origine animala prin faptul ca ele nu "vin la pachet" cu grasimi nesanatoase sau colesterol, iar una dintre cele mai importante surse in acest sens o constituie soia. SanoVita iti ofera o paleta larga de produse din soia la preturi competitive, fiecare dintre ele adaptate unui anumit mod de preparare. De exemplu o mancarica de soia la cuptor o vei pregati cu soia boabe, snitelele de soia se prepara cu felii de soia, cuburile vegetale merg in ciorbe si tocanite sau frigarui, in timp ce chiftelutele merg de minune facute din soia granule.

 

Indicatii si recomandari: Cuburile din soia, hidratate si fierte, se prepara asemenea carnii, ce o pot înlocui sanatos în orice reteta: tocanite, fripturi, ciorbe etc.

SKU 00038-1013370
Brand SanoVita
EAN 6420106103018
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Cuburi vegetale, 100g, SanoVita
ca