DETERGENT ECOLOGIC PT. SPALAT VASE - LAMAIE 300ML, SONETT

In stoc

Pret

Pret special 10,87 Lei 12,99 Lei
Descriere produs

Detergentul Sonet pentru spalat vase cu lamaie bio este ideal pentru spălarea vaselor cu mâna. Lichidul de spălat este un produs concentrat și, prin urmare, este foarte economic de utilizat. Surfactanții utilizați, sulfatul de alcool gras din nucă de cocos și surfactantul din zahăr, sunt 100% biodegradabili. Emana un miros natural si proaspăt de ulei de lemongrass organic.

Dozare
2 stropi (aprox. 3 ml / 5 litri de apă) în apa de spalare sau direct pe burete. Produs extrem de economic pentru spalarea vaselor manual, care este insensibil la duritatea apei.

Originea și proprietățile ingredientelor
Zahărul, amidonul și grăsimea de cocos sunt materiile prime pentru surfactanții din zahăr utilizați. Împreună cu sulfatul de alcool din uleiul de cocos, obținut din ulei de cocos și oxizi de sulf, formează o combinație de substanțe de curățare active reciproc complementare și de întărire, cu proprietăți excelente de dizolvare a grăsimilor și o toleranță foarte bună a pielii.

Doza de yuga

În procesul de fabricație a agenților tensioactivi din zahăr și a sulfatului de alcool gras de nucă de cocos, din materiile prime vegetale sunt extrase părți de amidon, zahăr și grăsime, dar structura lor naturală este păstrată în totalitate. rin urmare, este relativ ușor pentru microorganisme să descompună acești agenți tensioactivi foarte rapid și complet până la 100%.

Agenții tensioactivi din zahăr și sulfatul de alcool gras de nucă de cocos sunt considerați a fi ușor biodegradabili conform OCDE.

SKU 00068-2090380
EAN 4007547307346
Brand SONETT
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
DETERGENT ECOLOGIC PT. SPALAT VASE - LAMAIE 300ML, SONETT
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.