Detoxifiant cu Ganoderma, 63 capsule, Fares

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 33,19 Lei 41,49 Lei
Descriere produs

Ingrediente/capsula

Carbune medicinal 110 mg, extract de Aloe vera, standardizat in min. 18% aloina 88 mg , extract total 10:1 de Reishi (Ganoderma lucidum) 66 mg , radacina de brusture (Bardanae radix), extract de fructe de armurariu (Silybi mariani fructus) standardizat in min. 85% silimarina, extract total 10:1 de Schisandra chinensis, fructe de soc (Sambuci fructus).

Carbunele medicinal are importante proprietati antitoxice, antidiareice, calmante, cicatrizante, antispastice si antiinfectioase. El absoarbe gazele si substantele toxice ingerate sau rezultate in urma metabolismului. Astfel, combate balonarea si infectia cu microorganisme, elimina hiperaciditatea, ajuta in enterite, colite de fermentatie si putrefactie, diaree si toxiinfectii alimentare.

Ganoderma, ciuperca faimoasa in medicina traditionala chineza, a fost confirmata de cercetarile stiintifice moderne ca avand importante proprietati imunomodulatoare, chimio si radio protectoare, antihepatotoxice, antioxidante, antialergice, hipocolesterolemiante, hipotensoare, precum si de protectie impotriva deteriorarii ADN-ului. Este un puternic detoxifiant al organismului si adaptogen, ajutand adaptarea organismului la factorii de stress (fizic, chimic, psihic).

Brusturele este o importanta planta depurativa stimuland eliminarea toxinelor atat pe cale renala prin diureza, cat si pe cale tegumentara prin sudoratie. Ajuta metabolismul colesterolului prin transformarea sa in acizi biliari.

Frunzele de aloe au fost utilizate inca din Antichitate, fiind renumite pentru virtutile lor curative. Vechii egipteni o numeau "planta nemuririi", iar rusii ii spun „elixirul longevitatii“. Aloe Vera accelereaza si normalizeaza metabolismul, regenereaza vilozitatile intestinale si detoxifica organismul. In doze mici (0,01–0,02 g), are actiune tonic–amara, stomahica, emolienta, stimulenta a secretiei biliare, fiind utila in hipotonia gastrica si afectiuni hepatobiliare. La doze mai mari (de 0,10–0,25 g) este laxativa si are o actiune purgativa intensa la doze de 0,25–1 g, fiind recomandata in constipatia cronica.

Fructele de armurariu au actiune hepatoprotectoare, hepatoregeneratoare, antihepatotoxica, decongestiva, antiinflamatorie, coleretic-colagoga, antioxidanta. Efectul hepatoprotector este dat de silimarina care inhiba intrarea toxinelor in celula hepatica si impiedica alterarea membranei hepatocitare. Armurariul este folosit in boli hepatice (hepatite cronice active, de cauza atat virala, cat si alcoolica, ciroza hepatica, insuficienta hepatica). Se asociaza preventiv medicamentelor cu potential hepatotoxic.

Schisandra este cunoscuta din medicina traditionala chineza ca tonic hepatic si purificator sanguin. Schisandra reduce nivelul plasmatic al transaminazelor, creste sinteza proteinelor si glicogenului hepatic, indeparteaza radicalii liberi, creste actiunea vitaminelor C si E (efect antioxidant), stimuland astfel regenerarea hepatica.

Fructele de soc au actiune puternic depurativa si laxativa, realizand purificarea organismului pe cale intestinala.

Contraindicatii

Nu se recomanda in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Sarcina si alaptare

Nu se recomanda femeilor insarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare si interactiuni

Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Mod de administrare

1-2 capsule de 3 ori pe zi, inainte de masa.

Durata curei: 1-2 luni, sau conform recomandarii medicului.Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna.

Prezentare

60 capsule

Doza de yuga

Doza de yuga: Sustine mecanismele proprii de purificare a organismului. Favorizeaza eliminarea toxinelor. Depurativ, drenor limfatic si biliar, diuretic, laxativ, antitoxic si protector hepatic, chimio si radio protector, hipocolesterolemiant, antioxidant.

Indicatii si recomandari: Cure de detoxifiere, intoxicatii cronice (medicamente, alcool), steatoza hepatica, hipercolesterolemie, alergii, afectiuni cutanate (urticarie, eczeme), sindromul de oboseala cronica, reducerea efectelor hepatotoxice si nefrotoxice ale medicamentelor si chimioterapiei.

SKU 00038-1036046
EAN 5941141006436
Brand Fares
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Detoxifiant cu Ganoderma, 63 capsule, Fares
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.