Dimineata fresh, 150g, Biorama

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 6,67 Lei 7,25 Lei
Descriere produs

Daca esti genul caruia nu ii place sa grabeasca dimineata, ci prefera sa savureze pe indelete un mic dejun delicios, atunci acesta este mixul perfect pentru tine.

Gustul inconfundabil, dulce-acrisor, al merisoarelor confiate, aroma bogata a rozmarinului, aportul nutritiv al fulgilor de migdale vin in completarea fulgilor de ovaz, atat de bogati in fibre si nutrienti sanatosi.

Beneficii

Pe langa un gust excelent, acest mix surprinzator are proprietati antibacteriene, dinamizeaza tranzitul intestinal, imbunatateste digestia, accelereaza metabolismul si iti asigura un aport bogat de vitamine, fibre si minerale.

Ingrediente:

Fulgi de ovaz (70g), merisoare confiate (30g), fulgi de migdale (30g) si frunze de rozmarin (20g).

Mod de utilizare:

Se poate consuma, dupa preferinte, in lapte vegetal sau animal, in iaurt, cu sau fara adaos de alte fructe uscate, nuci, si/sau seminte. Cantitatea pe care o recomandam este de doua linguri mari la 250 de grame de lichid, iar pentru efect maxim, fulgii de ovaz pot fi lasati la inmuiat timp de zece minute.

Atentionari si precautii: Produsul este procesat intr-o unitate care ambaleaza seminte si nuci. Poate contine urme de gluten, alune si alte nuci, sau susan. Nu contine indulcitori, conservanti sau coloranti. Pentru fabricarea sa nu au fost folosite tehnologii genetice, si nu contine componente provenind de la substante modificate genetic.

Produs nerecomandat copiilor cu varsta de pana la trei ani.

Doza de yuga

Doza de yuga: Daca esti genul caruia nu ii place sa grabeasca dimineata, ci prefera sa savureze pe indelete un mic dejun delicios, atunci acesta este mixul perfect pentru tine.

Indicatii si recomandari: Produs nerecomandat copiilor cu varsta de pana la trei ani.

SKU 00038-6290224
Brand Biorama
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Dimineata fresh, 150g, Biorama
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.