DIOSMECTITA 10 plicuri - Laboratoarele Remedia

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 8,36 Lei 9,09 Lei
Descriere produs

Diosmectita este o argila, silicat natural de aluminiu si magneziu, cu structura laminara si vascozitate ridicata, care ii confera o putere mare de adsorbtie. Are o capacitate mare de acoperire a mucoasei gastrointestinale, modifica proprietatile reologice ale mucusului si ajuta la eliminarea toxinelor.

Ingrediente/plic
Diosmectita (Dioctahedral Smectite – 3g), extract uscat din frunze de Stevia rebaudiana, cu 95% total steviol glicozide (indulcitor natural).

Mod de administrare:
La sugari si copii sub varsta de 1 an: 1 plic pe zi.
Copii intre 1 si 2 ani: 1-2 plicuri pe zi.
Copii peste 2 ani: 2-3 plicuri pe zi.

Continutul unui plic se dizolva in apa. La sugari, suspensia se dizolva intr-un biberon cu 50 ml apa, administrat pe parcursul unei zile. Pentru copii cu varste mai mari se poate amesteca cu diverse alimente: compot, supa, mancare pentru copii etc.In cazuri speciale, la sugari si copii sub 1 an: cate 2 plicuri pe zi timp de 3 zile, apoi 1 plic pe zi, diluat in apa. Copii peste 1 an: cate 4 plicuri pe zi timp de 3 zile, apoi cate 2 plicuri pe zi, diluate in apa. Administrarea se face pe o perioada de maxim 7-14 zile.Se recomanda consultarea medicului pediatru pentru stabilirea dozei.Adulti: cate 1 plic, de 3 ori pe zi. Pentru a obtine o suspensie omogena, se toarna incet pulberea unui plic in jumatate de pahar cu apa, se amesteca si se bea imediat. In cazuri speciale, la adulti: cate 1 plic de 6 ori pe zi.

Atentionari si precautii:
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. In cazul unor afectiuni cronice sau al urmarii unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar inaintea administrarii acestui produs. Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Poate fi administrarat la femei in timpul sarcinii sau alaptarii. Nu se administreaza mai devreme de 1 ora dupa ce a fost luat un medicament. Administrarea acestui supliment alimentar nu inlocuieste rehidratarea, atunci cand aceasta este necesara. Produsul contine dextroza (glucoza). Pacientii cu rare deficiente de glucozo-galactozo– malabsorbtie nu trebuie sa utilizeze acest produs. La copii, se recomanda consultarea medicului pediatru pentru stabilirea dozei.

A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original, ferit de umiditate si lumina.

Doza de yuga

Doza de yuga: Diosmectita are o capacitate mare de acoperire a mucoasei gastrointestinale, modifica proprietatile reologice ale mucusului si ajuta la eliminarea toxinelor. Antidiareic, util în combaterea diareei acute a copilului si diareei acute si cronice a adultului si a simptomelor sindromului colonului iritabil(dureri abdominale, tulburări de tranzit).

Indicatii si recomandari: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

SKU 00038-1027047
EAN 5944747001218
Brand Laboratoarele Remedia
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
DIOSMECTITA 10 plicuri - Laboratoarele Remedia
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.