Doppelherz Aktiv A - Z , 15 tablete efervescente, Doppelherz

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 12,50 Lei 24,99 Lei
Descriere produs

Compozitie

Un comprimat contine: 400 μg Vitamina A Re, 75 μg Biotina, 1,65 mg Vitamina B1, 2,1 mg Vitamina B2, 2,1 mg Vitamina B6 ,3,75 µg Vitamina B12, 200 mg Vitamina C, 5 μg Vitamina D, 12 mg a-te Vitamina E, 400 μg Acid Folic, 20 μg Vitamina K ,16 mg Ne Niacina, 6 mg Acid Pantotenic, 200 mg Calciu, 100 mg Magneziu, 125 mg Fosfor, 12 μg Crom, 5 mg Zinc, 100 μg Iod, 12,5 µg Molibden, 30 µg Seleniu.

Indicatii terapeutice 

Doppelherz A-Z contine vitamine si minerale care te vor ajuta sa-ti pastrezi organismul sanatos. Vitaminele sunt substante organice necesare organismului in cantitati moderate pentru functionarea sa optima. Intrucat putine dintre ele sunt sintetizate in corp, este nevoie de un aport continuu de produse naturale care sa satisfaca aceste nevoi. Mineralele sunt elemente nutritive necesare organismului pentru a functiona corespunzator si pentru a se mentine puternic. Mineralele, ca si vitaminele, sunt nutrienti importanti care se gasesc in produsele alimentare (fructe, legume si oleaginoase). Atunci cand alimentatia ta este saraca in minerale, Doppelherz A-Z EFF aduce beneficii esentiale care sa completeze aceste lipsuri.

De aceea, pentru un aport zilnic optim de minerale si vitamine necesare organismului tau, se recomanda Doppelherz A-Z EFF.
Comprimatele efervescente Doppelherz A-Z EFF contin vitamine si minerale care nu pot fi sintetizate de organism, insa a caror prezenta in corpul uman este absolut obligatorie pentru indeplinirea unor functii esentiale ale acestuia. Spre deosebire de proteine, lipide sau glucide, vitaminele nu reprezinta surse de calorii si ne sunt necesare in cantitati mult mai mici decat acestea.

Doze si mod de administrare

Se administreaza 1 comprimat efervescent dizolvat intr-un pahar cu apa (200 ml), zilnic.

Precautii

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Forma de prezentare: 15 comprimate efervescente

Doza de yuga

Doza de yuga: Supliment alimentar sub forma de comprimate efervescente usor solubile cu gust delicios de portocale si maracuja.

Indicatii si recomandari: Contine 21 de Vitamine, minerale si oligoelemente de la Vitamina A la Zinc pentru suportul sanatatii tale si al starii de bine.

SKU 00038-1035036
EAN 4009932007312
Brand Doppelherz
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Doppelherz Aktiv A - Z , 15 tablete efervescente, Doppelherz
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.