Doppelherz Aktiv Magneziu 400 + B1, B6, B12 + Acid Folic, 30 + 10 comprimate, Doppelherz

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

18,33 Lei
Descriere produs

Complex optim de Magneziu si Vitamine B pentru situatiile de stres sau efort fizic sustinut
Provocarile de zi cu zi, stresul, efortul fizic cauzat de serviciu sau sport necesita energie, forta musculara si o buna functionare a sistemului nervos. Alimentarea optima cu vitamine si substante minerale reprezinta conditia cea mai importanta pentru a proteja starea de sanatate si pentru a-i asigura organismului nostru capacitatea de efort. In situatii de stres si de efort fizic sau intelectual creste nevoia asimilarii acestor substante nutritive.

Magneziul este o substanta minerala de importanta vitala, pe care corpul nu o poate produce singur. In acelasi timp, depozitarea acestuia este limitata. Din cauza gradului inalt de prelucrare a alimentelor, se poate ajunge in situatia in care cantitatea de Magneziu asimilata sa nu fie mereu una optima. De asemenea, in timpul prepararii alimentelor pot interveni pierderi suplimentare. Magneziul este important pentru organism intrucat contribuie la functionarea normala a sistemului muscular. De retinut: muschiul cardiac este un muschi foarte important al organismului nostru. Magneziul este implicat, de asemenea, in functionarea sistemului nervos, actiune la care participa suplimetar si Vitaminele B1, B6 si B12.

Vitamina B1 (tiamina) este necesara pentru transmiterea impulsurilor nervoase si ajuta la metabolismul energetic normal. Este cunoscuta ca fiind „vitamina bunei dispozitii”, are efecte tonice si este utila pentru cei care sufera de rau de miscare (kinetosis); contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si la mentinerea sanatatii psihice. Surse naturale de vitamina B1 sunt painea si cerealele.

Vitamina B6 (piridoxina) contribuie la metabolismul normal al proteinelor si al glicogenilor. Are rol determinant in mentinerea sanatatii psihice si contribuie la reducerea oboselii si extenuarii. Surse naturale de vitamina B6 sunt avocado, spanac, usturoi, banane.

Vitamina B12 (ciancobalmina) contribuie la formarea normala a globulelor rosii, la sinteza normala a cisteinei, a fierului, la metabolismul energetic normal, are rol in protectia celulelor hepatice si in functionarea corecta a tractului gastrointestinal. Surse naturale de vitamina B12 sunt, cu precadere, cele de origine animala, precum pestii si fructele de mare, carnea, ouale si lactatele.

Acidul folic este una dintre principalele substante recomandate pentru sanatatea sistemului nervos. Despre acidul folic se stie deja ca joaca un rol important in scaderea riscului defectelor de tub neuronal in cazul nou-nascutilor si ca, alaturi alte vitamine din complexul B, are efecte benefice asupra creierului. De asemenea, acidul folic contribuie la metabolismul normal al homocisteinei. Mai exact, deficitul de acid folic este asociat cu cresterea nivelului de homocisteina, cu efect direct in aparitia aterosclerozei si a altor boli cardiovasculare.

Suplimentul alimentar Doppelherz aktiv Magneziu 400 + B1 + B6 + B12 + ACID FOLIC este disponibil la un raport calitate – pret optim si este recomandat in egala masura si ca supliment in caz de solicitare a organismului.

Pentru mai multe informatii privind proprietatile nutrientilor din compozitia Doppelherz aktiv Magneziu 400 + B1 + B6 + B12 + Acid folic consultati prospectul disponibil.

Compozitie/comprimat

400 mg Magneziu, 4,2 mg Vitamina B1, 5 mg Vitamina B6, 5 µg Vitamina B12, 600 µg Acid folic.

Mod de administrare

Se administreaza 1 comprimat zilnic, in timpul mesei, cu o cantitate suficienta de lichid.
Cure de cate 2 luni, urmate de 1 luna pauza; minim 2 cure/an.

Atentionari

Doza zilnica recomandata nu trebuie depasita.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat.
Se recomanda utilizarea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25°C, in ambalajul original.

Doza de yuga

Doza de yuga: Magneziul contribuie la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a sistemelor muscular si nervos. Vitamina B1 contribuie la functionarea normala a inimii.

Indicatii si recomandari: Magneziul contribuie la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a sistemelor muscular si nervos. Vitamina B1 contribuie la functionarea normala a inimii.

SKU 00038-1036540
Brand Doppelherz
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Doppelherz Aktiv Magneziu 400 + B1, B6, B12 + Acid Folic, 30 + 10 comprimate, Doppelherz
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.