Pore refiner primer pentru micsorarea porilor, 30ml, Dr. Brandt, Pores No More®

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

161,70 Lei
Descriere produs

Minimalizeaza instant aspectul porilor, liniilor si imperfectiunilor. Absoarbe uleiul in exces si matifieaza luciul. Creeaza un finisaj catifelat, neted, fara imperfectiuni, cu sau fara machiaj
Micsoreaza aspectul porilor in timp. Rezultatele individuale pot varia.

Ingrediente cheie:
- Sferele absorbante de ulei: matifiaza pielea si difuzeaza lumina pentru a minimiza aspectul porilor, liniilor de expresie si ridurilor.
- Extract de flori de trifoi rosu: ajuta la micsorarea aspectului porilor in timp prin reechilibrarea afectiunilor pielii responsabile de marirea porilor.
- Derivat de acid salicilic: exfoliaza usor celulele moarte ale pielii si acumularea de sebum in pori, netezeste aspectul suprafetei pielii si calmeaza.
Nu contine sulfati SLS si SLES, parabeni, formaldehide, agenti care elibereaza formaldehida, ftalati, ulei mineral, retinil palmitat, oxibenzona, gudron de carbune, hidrochinona, triclosan si triclocarban si contine mai putin de un procent de parfumuri sintetice

Mod de utilizare: Folositi-l dimineata, dupa ce ati hidratat pielea, pentru a rafina aspectul porilor, liniilor fine si imperfectiunilor. Folositi inainte de machiaj, ca primer si reaplicati peste machiaj, pe parcursul zilei, pentru retusuri, dupa necesitate. Poate fi purtat singur, pentru un look natural sau sub machiaj, pentru a absorbi instant excesul de sebum si a elimina luciul.

Mod de prezentare: 30ml.

Doza de yuga

Doza de yuga: Un rafinator de pori si un primer de machiaj, o formula 2in1 care ajuta la diminuarea aspectului porilor si imperfectiunilor, matifiaza pielea si creeaza o panza neteda.

Indicatii si recomandari: Recomandat pentru tipul de piele: normal, combinat si gras.

SKU 00038-1029208
EAN 9900000597863
Brand Dr. Brandt
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Pore refiner primer pentru micsorarea porilor, 30ml, Dr. Brandt, Pores No More®
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.