DRAGON FULGI DE DROJDIE INACTIVA ECO 100G

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 24,20 Lei 27,50 Lei
Descriere produs

Fulgii de drojdie inactiva sunt folositi pentru aportul de vitamine B, dar si ca substitut de branza in unele produse vegane.

Fulgii de drojdie, este un tip de drojdie crescuta pe trestia de zahar si melasa. Este culeasa, spalata, uscata si vanduta fie in forma de pudra sau fulgi.

Fulgii de drojdie sunt un potentiator de gust natural care nu creeaza dependenta si nu are efecte secundare.

Fulgii de drojdie sunt o sursa bogata de proteine complete, avand peste 55% proteina de calitatate. Cu un continut de 18 amino-acizi, fulgii de drojdie intra in categoria proteinelor complexe si pe langa acestea, contin si 15 minerale. Felul acesta de drojdie, Saccharomyces cerevisiae, este crescut pe trestia de zahar si molasa. Este culeasa, spalata, uscata si vanduta fie in forma de pudra sau fulgi.

Unul dintre beneficiile fulgilor de drojdie ar fi continutul mare de vitamine B, care ajuta la mentinerea unui nivel echilibrat de stres, preventia cancerului de pancreas, asigurand si o piele sanatoasa. Deasemenea fulgii de drojdie contin vitamina B 12.

Fulgii contin o urma de minerala, numita chromium, cunoscuta ca un factor de toleranta al glucozei. Acesta este raspunzator de reglarea glucozei fluctuante din sange in cazul diabeticilor, si a presiunii arteriale scazute. O sa  va rog sa faceti o cautare pe acest subiect, fiindca este mult mai amplu si explicit in sursele engleze decat ce am scris eu aici, simplificat la maximum. Alte elemente aflate din belsug in fulgii de drojdie: magneziu, cupru, vanadium, molybdenum si litium. Si daca suntem la capitolul beneficii, se poate spune ca mentine o curatenie ideala intestinala, mareste productia de sange, mentine nivelul de colesterol, imbunatateste sanatatea si functionarea ficatului.

Fulgii de drojdie mai sunt denumiti „parmezanul vegetarienilor” datorita aromei si utilizarii lor.

Ingrediente:

100% fulgi de drojdie*
*din agricultura ecologica

Sugestie de folosire: 2 linguri pe zi in cereale la micul dejun, in smoothies.

Alergeni: contin gluten.

Valori nutritionale/100g:

  • Energie: 342kcal
  • Grasimi: 6g din care saturate 1g
  • Carbohidrati: 32g, din care zaharuri 3g
  • Fibre: 28g
  • Proteine: 24g
  • Saruri: 1.25g

Produs certificat ecologic

SKU 00038-20459307
Brand PRODUCATOR GENERIC
EAN 3800225474436
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
DRAGON FULGI DE DROJDIE INACTIVA ECO 100G
ca