Dres cu chilot, compresie grad I, 3 (M), (158-170), Sand, Tonus Elast

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 91,50 Lei 93,09 Lei
Descriere produs

Descrierea gradelor de compresie:

Grad Profilactic (sub 18 mm Hg) - profilaxia insuficientei venoase si cardiovasculare, a trombozelor si emboliilor profunde ale membrelor inferioare, pe perioada sarcinii, la persoane a caror profesii au un grad ridicat de risc: profesori, vanzatori, frizeri, chirurgi, bucatari, contabili, casieri, secretare, soferi, persoane supraponderale, simptomul de "picioare grele", edeme, aparitia de "fileuri albastre", "stelute", "panza de paianjen".

Grad I curativ-profilactic (18-21 mm Hg) - tratamentul si profilaxia dilatarilor varicoase a venelor de gradul I, pe perioada sarcinii, la persoane a caror profesii au un grad ridicat de risc: profesori, vanzatori, frizeri, chirurgi, bucatari, contabili, casieri, secretare, soferi, persoane supraponderale, simptomul de "picioare grele", edeme.

Grad II curativ (23-32 mm Hg) - tratamentul dilatarilor varicoase a venelor de gradul II si III, trombozelor si emboliilor venelor profunde ale membrelor inferioare, dupa tratamentul chirurgical si scleroterapie, perioada pre- si postnatala, persoane cu greutate excesiva.

Mod de utilizare:

- articolul se imbraca la prima ora a zilei inainte de coborarea din pat si se poarta pe toata durata zilei.

- daca nu ati avut posibilitatea sa imbracati produsul la prima ora a zilei, este recomandat ca inainte de a-l imbraca sa petreceti o perioada de 15 – 20 de minute in pozitie orizontala cu picioarele usor mai ridicate fata de nivelul inimii.

- pentru a imbraca dresul, va recomandam intoarcerea lui pe dos astfel incat sa puteti introduce varful picorului. Rularea articolului se realizeaza in mod uniform, ridicand alternativ dresul pe fiecare picior cate 5 – 10cm.

Dresul trebuie sa fie uniform tensionat pe lungime astfel incat sa nu faca cute si sa pastreze gradualitatea compresiei pe toata lungimea piciorului pentru a se putea crea conditiile hemodinamice.

Purtarea dresurilor compresive trebuie sa fie confortabila si placuta. Daca resimtiti un disconfort in timpul purtarii atunci trebuie verificat:

- daca marimea produsului este cea corespunzatoare;

- daca gradul de compresie este cel recomandat stadiului evolutiv in care se afla boala;

- daca nu va strange incaltamintea astfel incat sa blocheze partial circulatia sangelui;

- daca nu sunt formate cute de material datorate tensionarii pe verticala neuniforme a produsului. 

Particularitati constructive importante:

- varf si calcai intarit;

- creaza o distributie fiziologica a presiunii pe toata lungimea piciorului;

- compresie regresiva, considerand compresia maxima (cea inscrisa pe ambalaj 18 - 21mm Hg) in dreptul gleznei ca fiind de 100%, scazand progresiv spre coapsa avand la nivelul genunchiului 70% dar nu mai putin de 50% din valoarea nominala de la nivelul gleznei iar la nivelul coapsei intre 40% si 20%, realizeaza conditiile hemodinamice favorabile pentru ameliorarea refluxului sanguin si descarcarea venelor;

- firul “dublu infasurat” din care este confectionat dresul confera o rezistenta mecanica inalta si realizeaza o mentinere indelungata a proprietatilor elastice;

Atentionari si precautii:

Succesul terapiei de compresie este dat de regularitatea purtarii articolelor compresive. Incetarea compresiei poate duce la agravarea simptomelor insuficientei venoase cronice.

Produsul este contraindicat cand aveti:

- intoleranta (sensibilitate) la componentii materiei prime,

- dermatite de diverse etiologii, eczeme, inflamatii erizipelatoase (in faza acuta),

- forme grave ale insuficientei cardio-pulmonare, insuficienta arteriala cronica (sub 80mm col. Hg in arterele tibiale),

- inflamatia purulenta cu ulceratii a picioarelor in cazul bolnavilor cu diabet zaharat.

In cazul contraindicatiilor este posibila folosirea ciorapilor doar la recomandarea si sub supravegherea medicului.

Dimensiuni si detalii tehnice:

Compozitie: poliamida – 80%, lycra - 20%.

Marime: 3(M).

Culoare: Sand.

Producator: Tonus Elast.

Doza de yuga

Doza de yuga: Dresul cu chilot, de grad I curativ- profilactic de compresie, (18 - 21mm Hg) sunt proiectati pentru tratamentul si profilaxia dilatarilor varicoase venoase de gradul I, persoane supraponderale, simptomul de "picioare grele", edeme.

Indicatii si recomandari:

Recomandat in profilaxie si tratament pentru:

- insuficienta venoasa si cardio-vasculara, tromboze si embolii ale venelor profunde ale membrelor inferioare;

- dilatarilor varicoase venoase de gradul I;

- celor care prezinta un risc crescut de aparitie a varicelor datorita factorilor genetici, a specificului muncii depuse respectiv cei care stau perioade indelungate de timp (peste 2 ore) in pozitie statica fie in picioare fie asezati (vanzatori, secretare, contabili, croitori, soferi, bucatari, politisti, frizeri, asistente medicale, doctori, stuardese, piloti);

- pentru cei care calatoresc pe distante lungi cu masina, autocarul sau trenul, in timpul calatoriilor cu avionul datorita deselor compresii si decompresii, persoane supraponderale.

Recomandat in perioada pre si postoperatorie pentru reducerea perioadei de recuperare.

SKU 00038-1012582
EAN 4750283053793
Brand Tonus Elast
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Dres cu chilot, compresie grad I, 3 (M), (158-170), Sand, Tonus Elast
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.