Balsam A-Derma Exomega Control pentru piele uscata si atopica, 400 ml

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 99,38 Lei 101,08 Lei
Descriere produs

Descriere

Balsam de corp Ducray Aderma Exomega, 400 ml

Emolient pentru ingrijirea pielii atopice. O singura aplicare mentine pielea hidratata 24H. Garanteaza un risc scazut de sensibilizare: fara proteine detectabile. Textura sa foarte bogata este adaptata unei aplicari pe zone localizate foarte uscate, fara rani. Balsamul este recomandat in special iarna, cand pielea are nevoie de o ingrijire speciala. 

Balsamul cu Omega 6 si vitamina B3. Produsul este folosit pentru corp, diminueaza uscaciunea cutanata, calmeaza iritatiile, intarese bariera cutanata. Calmeaza pruritul si ofera confort imediat. Reduce uscaciunea cutanata si pruritul.

Ovazul Rhealba utilizat de laboratoarele Ducray Aderma a fost selectionat pentru proprietatile sale anti-iritante si calmante, ales din peste 80 de specii existente. Este cultivat intr-un mod extrem de riguros si controlat cu rigurozitate, extractul obtinut astfel, ofera o putere crecuta produselor Aderma si o toleranta optima. 

95% ingrediente origine naturala. Ingrediente hipoalergenice. Fara parabeni. Fara conservanti. Fara parfum.

Extract din plantule de ovaz Rhealba®, cu inovatia Bio-Vect, Filaxerine®, Vitamina B7.

Compozitie:

WATER; CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE; GLYCERIN; CETEARYL ALCOHOL; NIACINAMIDE; 10-HYDROXYDECENOIC ACID; AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT; CETEARYL GLUCOSIDE; GLYCERYL STEARATE; OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL; PEG-100 STEARATE; POLYACRYLATE-13; POLYISOBUTENE; POLYSORBATE 20; SORBITAN ISOSTEARATE; TOCOPHEROL; TOCOPHERYL ACETATE

Mod de utilizare:

Aplicati pe pielea curata si uscata, masand usor. Fata si corp. Se recomanda 1 aplicare pe zi. Pentru nou-nascuti, copii, adulti si varstnici.

 

SKU 00038-16274201
EAN 3282770074628
Brand PIERRE FABRE
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Balsam A-Derma Exomega Control pentru piele uscata si atopica, 400 ml
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.