Anacaps progresiv x, 30cps, Ducray

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

94,60 Lei
Descriere produs

Ducray Anacaps Progressive X 30 Cps este un supliment alimentar pentru mentinerea sanatatii parului si ameliorarea fenomenelor de oboseala. Ducray Anacaps Progressiv 30 capsule este special conceput pentru combaterea caderii parului din cauze hormonale. In compozitia Ducray Anacaps Progressiv 30 capsule intra:biotina (vitamina B8), Vitamina B6 ce contribuie la succesul sintezei cisteinei si la mentinerea activitatii hormonale normale, Vitamina B3.

Mod de administrare: Se inghite 1 capsula pe zi dimineata, cu un pahar mare de apa. 

Atentionari si precautii: Se recomanda exclusiv adultilor. A nu se utiliza de catre femeile insarcinate sau care alapteaza. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Mod de prezentare: 30cps.

Doza de yuga

Doza de yuga: Formula originala ANACAPS PROGRESSIV ofera biotina (vitamina B8), zinc si seleniu pentru cresterea foliculilor de par si contribuie la mentinerea sanatatii parului, iar impreuna cu vitamina B6 contribuie la sinteza normala a cisteinei. In plus, vitamina B6 contribuie la reglarea activitatii hormonale. Seleniul, zincul si vitaminele C, B2 si E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Indicatii si recomandari: Este recomandata continuarea curei pe o perioada de 3 luni. 

SKU 00038-1028404
EAN 3282770105322
Brand DUCRAY
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Anacaps progresiv x, 30cps, Ducray
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.