Echinacea, 50ml, Dacia Plant

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

9,36 Lei
Descriere produs

 

INGREDIENTE: extract 1:3,75 in solutie hidroetanolica (raport alcool etilic 96⁰/apa: 35/65); din parti aeriene de echinacea (Echinacea purpurea)(21,08%). Produsul nu contine conservanti si coloranti artificiali.

Tinctura de echinaceea este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din partile aeriene ale plantei Echinacea purpurea. Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala, solutiile hidroalcoolice sunt cel mai usor asimilate de catre organism, efectul aparand la scurt timp. In comparatie cu metoda clasica de productie, se foloseste un procedeu de extractie repetata, care permite obtinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

Prezentare: 50ml

Mod de administrare

Intern: 

Copii intre 3 si 12 ani: cate 10-15 picaturi de 3 ori pe zi.

Copii si tineri intre 12 si 18 ani: cate 15-20 picaturi de 3 ori pe zi.

Adulti: cate 30 picaturi de 3 ori pe zi.

 

Atentionari si precautii: Intoleranta la echinacea. La persoanele cu sensibilitate gastrica se recomanda administrarea produsului dupa masa.

Contraindicatii: Sarcina, alaptare, persoane carora le este interzis/limitat consumul de alcool, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Tinctura de echinacea este stimulent al imunitatii. Echinacea a fost utilizată de amerindieni ca remediu pentru tratarea ranilor şi a muscaturilor de sarpe, ea fiind preluata de colonistii americani şi introdusa in arsenalul lor terapeutic în anul 1800. În medicina tradiţionala, echinacea se folosea pentru intarirea imunitatii organismului.

Indicatii si recomandari:  contribuie la functionarea normala a sistemului de aparare a organismului,  sustine sanatatea tractului respirator superior, contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar inferior.Imunostimulentă, antiinflamatoare, antitumorala, inhiba multiplicarea virusurilor, fiind activa asupra virusului gripal, virusului AH5N1 (virusul gripei aviare), virusului AH1N1 (virusul gripei porcine), virusurilor Herpes simplex de tip 1 şi de tip 2, scade rata de aparitie a speciilor de Candida albicans si Lysteria monocytogenes, stimuleaza activitatea corticosuprarenala.

SKU 00038-1010062
EAN 6421930200140
Brand DACIA PLANT
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Echinacea, 50ml, Dacia Plant
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.