ECO/BIO Ceai verde Insula Jeju- Korea de Sud, 90g, LEBENSBAUM

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 20,96 Lei 41,91 Lei
Descriere produs

Descriere produs: Ceai de origine din insula vulcanica Jeju, Korea de Sud, are un gust fresh, cu o nota delicata de piersica.Dupa recoltare, oxidarea frunzelor de ceai este oprita prin incalzirea usoara. In acest fel isi pastreaza culoarea verde si gustul proaspat.

Ingrediente: frunze de ceai verde din culturi certificate ecologic. Agricultura non-UE.

Forma de prezentare: punga 90 gr

Mod de administrare: Pentru o cana 2 g (o lingurita) cu 200 ml apa fierbinte dar nu clocotita (90degC). Se lasa 3 minute la infuzat.Pentru 1 litru 10 grame cu apa fierbinte dar nu clocotita (90 gradeC). Recomandarea de consum pentru adulti este de 2 sau 3 cani cu ceai verde pe zi.

Atentionari si precautii: A se pastra la loc uscat si racoros.
Contraindicatii: Consumul de ceai verde este contraindicat persoanelor care au probleme digestive, persoanelor care au toleranta scazuta la cafeina, sunt anemice, au probleme cu ficatul, persoanelor care administreaza medicatie antidepresiva, medicatie anticoagulanta sau antibiotice de tipul chinolonelor. Totodata, ceaiul verde nu este recomandat femeilor care alapteaza sau sunt insarcinate din cauza continutului de cafeina.

Doza de yuga

Doza de yuga: Consumul de ceai verde este benefic pentru sanatatea organismului, dar si pentru persoanele care tin cura de slabire

Indicatii si recomadari: Principalele beneficii pentru sanatate ale ceaiului verde sunt: efect antioxidant, participa la cresterea ratei de metabolizare a organismului, protejarea sistemului cardiovascular, contribuie la reducerea nivelului de colesterol „rau” LDL, scaderea riscului de aparitie a diabetului de tip 2, imbunatatirea functiilor cerebrale, ameliorarea unor boli de piele, imbunatatirea sanatatii dentare.

 

SKU 00038-1010433
Brand LEBENSBAUM
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
ECO/BIO Ceai verde Insula Jeju- Korea de Sud, 90g, LEBENSBAUM
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.