Glazura de gelatina, BIO, transparenta, 2x6g, BIOVEGAN
Vandut de YUGA
Pret
Ingrediente: agent de gelifiere: agar-agar*, amidon de cartofi*, faina din radacina arrow* (maranta), pulbere de sfecla rosie*, acidifiant: tartrat de potasiu (tartru - piatra de vin).
* din culturi certificate ecologic.
Agricultura UE / non-UE.
Mod de preparare:
1. Amestecati continutul unui pliculet in 250ml de apa rece si indulciti dupa gust.
2. Aduceti lichidul la fierbere timp de 2 minute, amestecand constant.
3. Inlaturati de pe foc, amestecati ocazional aproximativ 10 minute si lasati-o sa se raceasca pana cand glazura devine putin catifelata.
4. Intindeti glazura peste tort incepand din centru. Tortul poate fi taiat dupa ce s-a racit (in aproximativ 30 de minute).
Prezentare: 2 plicuri a cate 7g fiecare.
Atentionari si precautiuni: A se pastra in loc uscat si racoros.
Doza de yuga: Reteta deosebita a glazurii de tort fara zahar evidentiaza in mod special, prin consistenta sa lucioasa si maleabila, prospetimea fructelor de pe tarta.
Indicatii si recomandari: Se recomanda pastrarea intr-un loc uscat si racoros.
SKU | 00038-1005672 |
---|---|
Brand | BIOVEGAN |
EAN | 4005394144879 |
Livrat de | YUGA |
Vanzator | YUGA |