Otet balsamic de Modena, BIO, 500ml, CRUDOLIO

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 11,91 Lei 21,29 Lei
Descriere produs

Produs 100% natural, obtinut din struguri BIO din culturi certificate biologic.

Ingrediente: otet din vin*, must concentrat din struguri*, zahar caramelizat*.

*din culturi certificate biologic.

Valori nutritive medii/100 ml:

Valoare energetica: 527 kJ / 24 kcal

Grasimi:0 g

Carbohidrati:25 g

-din care zaharuri:25 g

Proteine 1 g

Sare: 0,15 g

A se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat si ferit de lumina.

A se consuma de preferinta înainte de data inscriptionata pe ambalaj.
 Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de personalul medical autorizat. Va recomandam insistent sa cititi cu atentie toate informatiile si/sau prospectele produselor pe care doriti sa le cumparati. Noi credem cu tarie ca o alimentatie sanatoasa este cel mai bun mijloc de prevenire a multor boli, dar si o cale de redobandire a sanatatii pierdute, de multe ori din cauza unei alimentatii deficitare. Va recomandam produse certificate organic (= fara E-uri) comercializate de firma noastra. Garantam pentru ele!

Efectele produselor variaza de la o persoana la alta in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va medicului dumneavoastra.

Doza de yuga

Doza de yuga: Preocupati constant sa oferim copiilor nostri produse sanatoase, am alergat mereu dupa surse de incredere de unde sa ne asiguram nu doar alimente ecologice, dar si produse eco pentru nevoile de zi cu zi ale oricarei familii. Intr-o lume cu un ritm alert de viata, devenise deja obositor sa gestionam multitudinea de surse din care trebuia sa ne comandam lucrurile pe care ni le doream. Tocmai de aceea, am adus si vom continua sa aducem sub umbrela Yuga o gama cat mai variata de produse pentru ca voi sa puteti comanda orice aveti nevoie dintr-un singur loc, economisind timp, bani si taxe de transport.



SKU 00038-1005756
Brand Crudolio
EAN 8052440136513
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Otet balsamic de Modena, BIO, 500ml, CRUDOLIO
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.