Ulei de masline presat la rece 1l, ECO/BIO, Crudolio

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 51,40 Lei 51,51 Lei
Descriere produs

Descriere produs: Ulei de calitate superioara de prima presa obtinut exclusiv prin procedee mecanice din masline provenite din culturi certificate ecologic.
Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.

Ingrediente: ulei de masline extra virgin*. Ulei de calitate superioara obtinut direct din masline si exclusiv prin procedee mecanice.
* - ingrediente provenite din agricultura ecologica.

Forma de prezentare: Sticla 1000 ml

Mod de utilizare: Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar sau in diferite salate.

Atentionari si precautii: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Doza de yuga

Doza de yuga: Timp de secole, uleiul de masline era oferit cadou si era primit cu foarte mare bucurie. Homer numea uleiul de masline "lichidul de aur". A fost medicament, substanta magica si sursa inepuizabila de fascinatie si uimire.

Indicatii si recomadari: Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline!
Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari.

SKU 00038-1005759
Brand Crudolio
EAN 8052440071173
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei de masline presat la rece 1l, ECO/BIO, Crudolio
ca