Ciocolata de menaj amaruie, 56% cacao, 175g, BIO All Green
Vandut de YUGA
Pret
Pentru a obtine cele mai bune rezultate, acordati timp procesului de topire a ciocolatei. Temperatura ideala de topire este de 45°C - 50°C.
Niciodata nu topiti ciocolata de menaj direct in cratita. Unele retete de prajituri permit acest lucru doar in combinatie cu alte lichide, precum apa, lapte sau smantana lichida.
Ingrediente: unt de cacao*, zahar brut din trestie de zahar*, lapte praf integral*. *= din agricultura ecologica controlata.
Continut de cacao: min. 39%. Contine lapte. Poate sa contina urme de migdale, alune si soia.
Valori nutritionale medii (per 100g): valoare energetica 2562kj / 616kcal, Grasimi 45.2g (din care saturate 28.4g), Glucide 46.8g (din care zahar 46.7g), Fibre 0.1g, Proteine 5.5g, Sare 0.2g.
Doza de yuga: Ciocolata de menaj ecologica, cu lapte, sub forma de banuti.
Recomandam topirea banutilor de ciocolata pe foc mic la bain marie. Amestecati cu grija, pentru a evita ca picaturile de apa sa intre ii contact cu ciocolata, deoarece poate afecta procesul de topire.
SKU | 00038-1027484 |
---|---|
Brand | BIO All Green |
EAN | 5949062004951 |
Livrat de | YUGA |
Vanzator | YUGA |
-
Ingredientul perfect
Aceasta ciocolata de menaj este perfecta pentru toate retetele care includ un astfel de ingredeint. Se topeste extrem de usor, datorita texturii unice si extrem de fina. De altfel, se poate amesteca si cu alte ingrediente.