Ciocolata de menaj cu lapte 36% cacao, 175g, BIO All Green
Vandut de YUGA
Pret
Pentru a obtine cele mai bune rezultate, acordati timp procesului de topire a ciocolatei. Temperatura ideala de topire este de 45°C - 50°C.
Niciodata nu topiti ciocolata de menaj direct in cratita. Unele retete de prajituri permit acest lucru doar in combinatie cu alte lichide, precum apa, lapte sau smantana lichida.
Ingrediente: zahar brut din trestie de zahar*, unt de cacao*, lapte praf integral*, masa de cacao*. *= din agricultura ecologica controlata.
Continut de cacao: min. 36%. Contine lapte. Poate sa contina urme de migdale, alune si soia.
Valori nutritionale medii (per 100g): valoare energetica 2335kj / 559kcal, Grasimi 35.2g (din care saturate 22.1g), Glucide 54.4g (din care zahar 53.6g), Fibre 2.4g, Proteine 5.2g, Sare 0.2g.
Doza de yuga: Ciocolata de menaj ecologica, cu lapte, sub forma de banuti.
Recomandam topirea banutilor de ciocolata pe foc mic la bain marie. Amestecati cu grija, pentru a evita ca picaturile de apa sa intre ii contact cu ciocolata, deoarece poate afecta procesul de topire.
SKU | 00038-1027485 |
---|---|
Brand | BIO All Green |
EAN | 5949062004968 |
Livrat de | YUGA |
Vanzator | YUGA |
-
Produsul perfect
Recomand acest produs pentru a fi folosit in diferite retete, deoarece se topeste rapid si se poate amesteca rapid si eficient inclusiv cu alte ingrediente. De altfel, poate fi consumat si simplu.