Suc de mere si struguri 100% natural, 200ml, Hipp

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 5,94 Lei 8,49 Lei
Descriere produs

 

Hipp ofera produse ce sprijina o nutritie echilibrata pentru copiii mici – in fiecare zi. Sunt compuse pe baza recomandarilor nutritionale stiintifice si toate ingredientele sunt strict controlate. Laptele matern este cea mai buna hrana pentru copilul tau si se recomanda alaptarea exclusiva cu lapte matern pentru sugarii cu varsta de pana la 6 luni. Sucul de mere si struguri trebuie utilizat numai la indicatia medicului sau a asistentului medical si dupa instruirea mamei privind utilizarea lui.

Produsul contine putine ingrediente, atent selectate, bogat in vitamina C (conform legii), fara adaos de produse derivate din lapte, fara gluten, fara adaos de zaharuri/arome/coloranti si conservanti (conform legii). Datorita fructelor continute, sucurile pot reprezenta o sursa de vitamine. Pot fi consumate la masa, ca atare, sau intre mese, diluate cu apa in proportie 1:2.

Pentru inceputul diversificarii, merele ecologice reprezinta o alegere comuna, cand vine vorba despre fructe. Au gust placut si dulce si contin, in mod natural, cantitati ridicate de vitamina C si potasiu. Au si un continut ridicat de pectina din fibre dietetice. Pectina imbunatateste digestia, astfel ca merele, impreuna cu bananele, sunt considerate un ajutor natural in problemele digestive.

Precautii:

• Sucurile contin carbohidrati care pot conduce la degradarea danturii copilului (carii) in cazul contactului prelungit sau frecvent al tetinei cu dintii.
• Nu folositi biberonul ca metoda de linistire a copilului si nici ca metoda de a-l adormi.
• Intotdeauna tineti dumneavoastra biberonul, atunci cand hraniti copilul, astfel incat sa-i permiteti sa bea rapid.

Forma de prezentare: 200 ml.

Doza de yuga

Doza de yuga: Solutie de rehidratare orala, gata preparata, realizata din ingrediente naturale, cu un continut nutritional special formulat pentru a reface echilibrul perturbat al apei si electrolitilor, prin adaos de saruri minerale.

Indicatii si recomandari: Recomandat pentru consum de la 4 luni.

SKU 00038-1028470
EAN 9062300112846
Brand HIPP
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Suc de mere si struguri 100% natural, 200ml, Hipp
ca