ELEVIT 3 CTX30 CPS MOI

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

90,99 Lei
Descriere produs

ELEVIT® 3 reprezinta o formula de multivitamine si minerale special conceputa sa contribuie nevoilor nutritionale crescute din perioada alaptarii si a ingrijirii postnatale, sprijinind recuperarea mamelor cat si dezvoltarea sanatoasa a micutilor.

Ingrediente:

IncromegaTM DHA 500 TG/ulei de peste, bogat in DHA, fosfat triclacic, capsula: gelatina, glicerol (agent de umezire) E422, vitamina C (acid L-ascorbic), fumarat feros, apa purificata, vitamina A (beta-caroten, ulei de floarea soarelui), lecitina din soia (emulsifiant) E322, ceara galbena de albine (agent de ingrosare) E901, nicotinamida, vitamina B5(pantotenat de calciu), oxid de zinc, vitamina E (acetat de DL α- tocoferil), colecalciferol (colecalciferol 0,25%: amidon modificat, sucroza, ascorbat de sodiu, trigliceride cu catena medie, dioxid de siliciu, dl-alfa tocoferol), vitamina B12 (cianocobalamina 0,1%, maltodextrina, citrat trisodic, acid citric), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), vitamina B1(nitrat de tiamina), vitamina B2 (riboflavina), oxid negru de fier (colorant) E172, oxid rosu de fier (colorant) E172, luteina, (luteina 20% din extract din flori de Craite/Tagetes erecta, in baza de ulei de sofranel, cu DL-alfa tocoferol), acid folic (acid pteroilmonoglutamic), iodat de potasiu, selenit de sodiu, D-biotina.

Mod de administrare:

Se administreaza 1 capsula moale pe zi cu putina apa, in orice moment al zilei, in perioada alaptarii si ingrijirii postnatale (imediat dupa nastere).

Doza de yuga

Perioada ulterioara sarcinii este una foarte solicitanta pentru mame. In timpul alaptarii majoritatea nutrientilor pe care ii obtii din alimentatie sunt transferati in laptele matern. Acest fapt asigura elementele esentiale dezvoltarii copilului tau.
Necesitatile nutritionale ale mamei si a celui mic cresc in perioada alaptarii si difera de cele din perioada de pre-conceptie si sarcina.

SKU 00038-16266259
EAN 5948912001287
Brand BAYER
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
ELEVIT 3 CTX30 CPS MOI
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.