ENZIME DIGESTIVE X 90TBL 2718 JAMIESON

In stoc

Pret

Pret special 45,99 Lei 67,81 Lei
Descriere produs

Conține enzime digestive și substanțe active de origine vegetală care contribuie la realizarea proceselor digestive. Dacă aveți obiceiuri alimentare nesănătoase sau un stil de viață nesănătos, acest lucru poate duce la perturbarea echilibrului de la nivelul sistemului digestiv.
Nu conține sare, gluten, lactoză, coloranți sau arome artificiale. Poate fi utilizat și de către vegetarieni.

Mod de administrare:
Adulți: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, în timpul meselor. Pentru un consum pe o perioadă îndelungată, cereți avizul consultantului de specialitate.

Ingrediente:
Agent de încărcare: celuloză microcristalină, fosfat dicalcic dihidrat :alfa-amilaza (din Aspergillus oryzae );papaină ( din fruct de Papaya /Carica papaya); gluconat de calciu; lipază (din Aspergillus niger) ; bromelaina (din fruct de Ananas /Ananas comosus ); lactază (din Aspergillus niger ) ; celulaza (din Trichoderma longibrachiatum ); agent de glazurare : carboximetilceluloză de sodiu reticulată; agenți antiaglomeranți: stearat de magneziu vegetal; dioxid de siliciu coloidal; potențiatori de aromă :extract de frunze de Mentă/Mentha piperită; extract din semințe de Fenicul/Foeniculum vulgare; colorant :riboflavin.

SKU 00068-5240042
Brand PRODUCATOR GENERIC
EAN 064642027184
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
ENZIME DIGESTIVE X 90TBL 2718 JAMIESON
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.