Ser detoxifiant, Skin Care Detox, Ser detoxifiant, 10x5ml, ERIC FAVRE

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 75,95 Lei 82,56 Lei
Descriere produs

Eric Favre Skin Care Detox Ser detoxifiant ingrediente cheie:
Extract de turba– complex bogat in amino-acizi si enzime. Pastreaza hidratarea pielii si are un rol protector. Amino-acizii continuti (alanina, prolina si glicina) stimuleaza sinteza de colagen si de elastina si intarzie procesul de imbatranire.


AZELOGLICINA®- ingredient activ care creste nivelul de hidratare si de elasticitate al pielii dar care are si actiune antibacteriana, fiind o forma antibacteriana a acidului azelaic.
Hamamelis- ingredient ce stimuleaza micro-circulatia si tonifica pielea, calmeaza epiderma agresata si are un rol astringent.


Extract de coaja de salcie alba- bogat in polifenoli cu proprietati anti-oxidante. Creste protectia pielii impotriva radicalilor liberi in timp ce aceasta devine mai catifelata si mai ferma. Acest extract protejeaza pielea impotriva degradarii enzimatice, pastrandu-i tonusul si elasticitatea.


Caesalpinia Spinosa– este un polizaharid extras din seminte de Tara (arbust din Peru). Este un emolient excelent ce catifeleaza si inmoaie pielea. Concentrat in galactomanani, calmeaza iritatiile topice si retine apa la nivel intercelular, favorizand adeziunea epidermei la derma, pentru o piele ferma si rehidratata.


PCA ZINC- sarea zincului cu acidul pirolidone-carboxilic. Acidul pirolidone-carboxilic este o componenta naturala a pielii, NMF, iar combinatia acestuia cu zincul asigura o absorbtie mai buna a zincului pentru un control eficient al nivelului de sebum si normalizarea acestuia. Zincul este cunoscut si pentru rolul anti-inflamator, promotor al procesului reparator al pielii dar si pentru actiunea sa activa impotriva acneei propionibacterium.

Doza de yuga

Doza de yuga: Eric Favre Skin Care Detox Ser detoxifiaza si stimuleaza reinnoirea celulara. Pielea este clarifiata, porii sunt rafinati si micsorati, tenul este mai radiant.

Mod de utilizare:
Se aplica dimineata si/sau seara inainte de crema de ingrijire pe tenul perfect curatat.

SKU 00038-1027206
EAN 3760162579000
Brand Eric Favre
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ser detoxifiant, Skin Care Detox, Ser detoxifiant, 10x5ml, ERIC FAVRE
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.