ESI LIBIDMAX CTX30 CPS

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

48,00 Lei
Descriere produs

Denumire produs: LIBIDMAX x 30 capsule

Forma de comercializare/prezentare: cutie din carton cu 30 capsule

Supliment alimentar pe baza de extracte de Ginseng, Maca, Ginkgo-biloba, Tribulus, cu Zinc si Vitaminele B6 si D. Maca Sursa de energie /sprijina performanta fizica si mentala /ajuta la mentinerea rezistentei si vitalitatii optime. Ginsengul crește performanta fizica, imbunatateste concentrarea si coordonarea, ajuta la intarirea corpului uman, furnizarea de energie si stare de bine si are efect antioxidant. Ginkgo-biloba contribuie la circulatia periferica normala si ajuta la mentinerea memoriei si a functiei cognitive. Fructul Tribulus poate fi folosit ca tonic impotriva oboselii fizice si psihice si ajuta la functionarea tractului urinar. Zincul contribuie la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale si la mentinerea concentratiilor normale de testosteron in sange.

Vitamina B6 contribuie la reglarea activitatii hormonale, contribuie la reducerea obiselii si extenuarii, contribuie la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a sistemului nervos.  Vitamina D contribuie la mentinerea functiei normale a sistemului musccular.

Produsele ESI integrează în special ingrediente de origine vegetalăpure și nu include în procesul de fabricație organisme modificate genetic. ESI Italia se concentrează pe eficiența produselor alegând ingrediente de cea mai bună calitate, cercetează și inovează în mod continuu, astfel au ajuns ca mai mult de 80% dintre produsele pe care le produc sa fie cu zero alergeni.

ESI Italia respectă angajamentul față de o calitate superioară. Produsele respectă natura și nevoile sănătații în etape diferite de vârstă, sunt create cu cele mai moderne tehnologii pentru a se asigura de eficiență garantată.

Doza de yuga

Beneficii:

  • Maximizarea performanțelor xexuale: Libidmax integrează ingrediente precum Ginseng, Tribulus și Maca, cunoscute pentru capacitatea lor de a sprijini rezistența și performanța sexuală, oferindu-ți încredere și satisfacție.
  • Energie și vitalitate maxime: Extractele din Ginseng și Ginkgo-biloba sunt alese pentru a-ți oferi o sursă naturală de energie, contribuind la rezistența fizică și mentală pentru a-ți aborda ziua cu vigoare și vitalitate.
  • Suport pentru fertilitate: Libidmax conține Zinc, un element esențial pentru menținerea fertilității și a reproducerii normale, având potențialul de a îmbunătăți calitatea spermei.
  • Sustine performantele fizice și mentale: Combinarea complexă a vitaminelor B6 și D contribuie la reglarea activității hormonale, la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea funcției musculare, sprijinind astfel performanțele tale fizice și mentale.
  • Susține rezistenta și vitalitatea: Extractele de Maca și Tribulus au fost selectate pentru a furniza sprijinul necesar pentru menținerea rezistenței și vitalității optime, îmbunătățind starea ta generală de bine.
SKU 00038-76488681
EAN 8008843134984
Brand ESI SPA
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
ESI LIBIDMAX CTX30 CPS
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.