EUCALIPT ULEI ESENTIAL NATURAL, AROMALAND

In stoc

Pret

22,99 Lei
Descriere produs

Simte prospețimea naturii cu uleiul esențial de Eucalipt!
Cu aroma sa proaspătă și proprietățile terapeutice deosebite, acest ulei este alegerea perfectă pentru o experiență revigorantă în sezonul cald, iar în sezonul rece, eucaliptul poate fi folosit pentru a ameliora congestia nazală, tusea, efectele inflamatorii.
Proprietăți repelente de insecte: Eucaliptul are un miros specific care poate respinge țânțarii, muștele și alte insecte. Utilizarea uleiului parfumat cu eucalipt poate contribui la crearea unei bariere naturale împotriva insectelor.
Adaugă acum o notă de prospețime în viața ta!

Eucaliptul are un miros clar, pătrunzător, proaspăt și ușor de recunoscut. În aromaterapie, acest ulei esențial ajută la limpezirea minții, crește capacitatea de concentrare, purifică, curăță și întărește sistemul imunitar. De asemenea, este grozav de utilizat în masaje, băi de aburi și saune, curățarea suprafețelor și ca odorizant pentru diverse țesături.

Parfumul acestui ulei esential te poate ajuta să te eliberezi de resentimente și de stres. În plus, atunci când este difuzat într-un difuzor de aromaterapie, acesta purifică aerul.

SKU 00068-6293339
EAN 6426495550341
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Brand PRODUCATOR GENERIC
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
EUCALIPT ULEI ESENTIAL NATURAL, AROMALAND
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.