Gel pentru igiena intima Exrtrasept, 250ml, Eva Intima

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

41,20 Lei
Descriere produs

Elimina secretiile si mirosurile din zona organelor genital, imbunatatind sistemul natural de aparare. Utilizarea sa impreuna cu medicamente pentru tratamentul vulvovaginitei de etiologie fungica, ajuta la un tratament reusit. 

Ingrediente: 

Apa, propilen glicol, laurilsulfat de amoniu, TEA-lauril sulfat, hidroxietilceluloza, castoryl maleat, extract de flori / frunze de timus vulgaris, pantenol, acid lactic, alcool, parfum, diazolidinil uree, EDTA disodic, extract de floare de chamomilla recutita, extract de radacina de arctium lappa , extract de frunze de melia azadirachta, alcool cinamilic, hidroxicitronelal, extract de frunze de salvia officinalis, pulbere de suc de frunze de aloe barbadensis, extract de frunze de rosmarinus officinalis, apa de hamamelis virginiana, glicerina. 

Mod de utilizare: 

Aplicati cantitatea dorita de gel pH 3,5 in palma. Folosind o cantitate mica de apa creati spuma. Cu aceasta spuma spalati bine zona urogenitala si apoi clatiti cu multa apa. Poate fi folosit in fiecare zi si ori de cate ori este nevoie.     

Detalii Produs: 

250 ml 

Doza de yuga

Doza de yuga: Gel de curatare cu extracte din plante cu activitate anti-fungica naturala, creat sa ofere curatare delicata si o protectie sporita impotriva fungilor. 

Indicatii si recomandari: Utilizarea sa impreuna cu medicamente pentru tratamentul vulvovaginitei de etiologie fungica, ajuta la un tratament reusit. 

SKU 00038-5240389
EAN 5205152012412
Brand Eva Intima
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Gel pentru igiena intima Exrtrasept, 250ml, Eva Intima
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.