EYUP SABRI TUNCER, SCRUB MAINI SI CORP JAPANESE CHERRY BLOSSOM 400 ML

In stoc

Pret

74,00 Lei
Descriere produs

Din momentul în care deschideți capacul, parfumul plăcut al florilor de Cireș Japonez vă va învălui simțurile. Cu parfumul floral care te va face sa simti energia primăverii, pielea ta va fi împrospătată și în același timp vei experimenta un ritual complet de îngrijire a pielii.

Uleiul natural de Măsline pe care îl conține oferă catifelare pielii, în timp ce uleiurile de Jojoba și Migdale au un efect hrănitor și hidratant asupra pielii.

Formula sa îmbogățită cu Vitamina E și conținutul bogat de ulei de Avocado te ajută să ai o piele catifelată, îngrijită și strălucitoare.

Particulele de Sare din compoziția sa exfoliază și netezește pielea.
Atenționare, produsul conține particule de Sare. Pe pielea deshidratată se poate urmări senzația de arsură/pișcătură. Pe zonele puternic deshidratate, iritate sau cu prurit sever vă recomandăm să îl utilizați cu grijă, senzația de arsură/pișcătură se poate amplifica.

Puteți folosi scrub-ul pentru mâini și corp, care are efect purificator și hidratant, și înainte de manichiură și pedichiură.

Doza de yuga

MOD DE UTILIZARE
Înainte de prima utilizare, amestecați bine produsul cu o spatulă de lemn. Aplicați pe pielea umedă prin masaj cu mișcări circulare, apoi clătiți.

PRECAUȚII
A se păstra la temperatura camerei. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Evită contactul cu ochii. A nu se expune la lumina directă a soarelui. Doar pentru uz extern. Vă rugăm să vă asigurați că produsul este în poziție verticală când îl deschideți deoarece conține ulei.

SKU 00068-6293255
EAN 8691685026106
Brand PRODUCATOR GENERIC
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
EYUP SABRI TUNCER, SCRUB MAINI SI CORP JAPANESE CHERRY BLOSSOM 400 ML
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.