Faina de migdale, 250g, Econatur

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 18,49 Lei 19,41 Lei
Descriere produs

Faina de migdale are un gust deosebit, poate fi folosita pentru prepararea unor deserturi si dulciuri delicioase. Ideala pentru copt, se poate utiliza pe scara larga pentru produse de panicatie. Se poate amesteca cu alte fainuri.

Ingrediente: Migdale decojite*. *Acest produs nu contine si nu este alcatuit din organisme modificate genetic.

Atentionari si precautii: A se pastra in locuri racoroase, uscate, ferite de lumina solara, la temperaturi intre 15-18˚C si la o umiditate relativa de 65%.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Faina de migdale este deosebit de bogata in vitamina E, un grup de compusi solubili in grasimi care actioneaza ca antioxidanti in corpul tau. Acestea previne deteriorarea moleculelor daunatoare numite radicali liberi, care accelereaza imbatranirea si iti cresc riscul de boli de inima si cancer (Sursa 4Trusted). De fapt, mai multe studii au legat aporturile mai mari de vitamina E de rate mai mici ale bolilor de inima si Alzheimer.

Indicatii si recomandari: Faina de migdale este, de asemenea, fara gluten, in timp ce fainele de grau nu sunt, asa ca este o optiune excelenta pentru persoanele cu boala celiaca sau o intoleranta la grau.

SKU 00038-4187919
Brand Econatur
EAN 6427271000944
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Faina de migdale, 250g, Econatur
ca