Faina de susan, 250g, Carmita

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 3,47 Lei 4,95 Lei
Descriere produs

Faina de Susan Carmita, 250g: este obtinuta orin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pietre a semintelor de susan. Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala a fainii obtinute este superioara fata de faina macinata industrial. Susanul este bogat in fitosteroli (implicati in cresterea imunitatii), arginina (reduce riscul de tumori), contine foarte putini carbohidrati. 

Ingrediente: Seminte de Susan macinate lent

Mod de utilizare: Se foloseste in cure sau preparate culinare delicate, precum salate, sosuri sau iaurt. Poate fi amestecat cu miere si suc de lamaie (ajuta la fixarea calciului), se poate prepara lapte de susan, se poate folosi in lapte sau sub forma de piure. 

Afectiuni: Sistem digestiv.

Continut: 250 g.


Doza de yuga

Doza de yuga: Faina de susan, obtinuta prin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pietre a semintelor de susan. Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala a fainii obtinute este superioara fata de faina macinata industrial.

Indicatii si recomandari: Ideala pentru sportivi, vegetarieni, vegani, dieta paleolitica. De asemenea, detine proprietati antiinflamatorii si poate fi folosit in tratarea arsurilor sau a durerilor aparute in cazul artritelor prin continutul ridicat de calciu si magneziu.

SKU 00038-1025962
Brand Carmita
EAN 5941891500307
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Faina de susan, 250g, Carmita
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.