Farmec - dizolvant pentru lac de unghii 50ML FARMEC

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 5,41 Lei 5,88 Lei
Descriere produs

Dizolvant pentru lac de unghii si protector pentru unghii, produsul indeparteaza rapid, dar in acelasi timp eliminand lacul colorat de pe unghii. Usor parfumat, dizolvantul contine ingredienti care ajuta atat la intarirea efectiva a unghiei, cat si la hidratarea lor..

Mod de utilizare: Cu ajutorul unui tampon de vata sau a unei dischete demachiante se îmbiba cu acest dizolvant iar prin miscari simple vei avea din nou unghiile pregatite pentru o nou experienta de culoare.

Ingrediente: Nu contine acetona, non degresant, contine provitamina B5-contribuind la fortificarea unghiilor moi si fragile

Mod de prezentare :Recipient de 50ml
Atentionari si precautii :se foloseste ca atare (nediluat). Exclusiv pentru uz extern.

Doza de yuga

Doza de yuga: Solutia practica si rapida, pentru intretirea unghiilor ajuta la eliminarea lacuilor de pe unghiile colorate sau tarnsparente.

Indicatii si recomandari: Se indeparteaza stratul de lac prin frecarea unghiei cu ajutorulul dischetei demachiante imbibate in dizolvant, dupa inlaturarea lacului se recomanda spalarea mainilor cu apa si sapun si hidratarea unghiilor cu un ulei pentru unghii inainte de a aplica un nou lac.

SKU 00038-1009414
Brand Farmec
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Farmec - dizolvant pentru lac de unghii 50ML FARMEC
ca