Perle ceara depilatoare vanilie,250g,FARMEC

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 14,67 Lei 15,95 Lei
Descriere produs

Indeparteaza rapid parul nedorit si lasa pielea neteda si catifelata, oferind un rezultat perfect si de lunga durata (pana la 4 saptamani).

Poate fi refolosita de mai multe ori. Pentru toate tipurile de piele

Produs testat dermatologic.

Ingrediente: extract de vanilie

Atentionari si precautii

Respectati intotdeauna modul de utilizare.

Daca se aplica pentru prima data sau pe o zona noua a corpului, probati produsul pe o portiune mica de depilare. Daca in termen de 24 de ore nu s-a produs nici o reactie adversa, continuati cu aplicarea.

Pielea trebuie sa fie curata si uscata, fara urme de produse cosmetice. Depilarea cu ceara nu este recomandata pentru persoanele in varsta, diabetici, persoane cu probleme circulatorii sau care sunt sub tratament pentru acnee.

Ceara se poate folosi pentru picioare, axile, zona inghinala, brate si parti ale fetei cum ar fi buza superioara, dar nu este indicata pentru cap, nas, ochi, sprancene, urechi, sfarcuri sau in jurul lor, organe genitale sau zona perianala.

Nu aplicati pe rani, varice, cosuri, crapaturi, iritatii sau arsuri, nici pe pielea care anterior a demonstrat o reactie adversa la ceara depilatoare.

Dupa epilare, nu se recomanda expunerea la soare, imbaierea sau utilizarea deodorantelor, a produselor parfumate sau pe baza de alcool timp de 24 de ore.

Nu inghititi. In acest caz, prezentati-va la medic imediat si aratati ambalajul.

Nu lasati la indemana copiilor.

Doza de yuga

Doza de yuga:  Usor de aplicat, cu o formula imbogatita cu extract de vanilie cu efect nutritiv si calmant, culoare galbena sidefata si miros placut.

Indicatii si recomandari: Incalzeste ceara intr-un recipient pe plita, in incalzitor sau la Bain Marie (nu se recomanda incalzirea la microunde), amestecand cu ajutorul spatulei pana capata consistenta mierii, se verifica daca temperatura acesteia este potrivita, apoi se aplica pe pielea curata si uscata, fara iritatii sau produse cosmetice, pe portiuni de 10-15 cm lungime, in sensul cresterii parului.

Se lasa sa se usuce cateva secunde, apoi se trage fasia de ceara cu o miscare ferma in sens invers cresterii parului, intinzand usor pielea.

Resturile de ceara se indeparteaza cu ajutorul unui tampon de vata imbibat in lotiune pentru indepartarea cerii.

SKU 00038-1009422
EAN 5943000092710
Brand Farmec
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Perle ceara depilatoare vanilie,250g,FARMEC
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.