Rose lemonade ,0.275l, FENTIMANS

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

8,23 Lei
Descriere produs

FENTIMANS este o băutură revigorantă carbogazoasă, inspirată din rețete tradiționale, utilizând o combinație de infuzie și fermentare a ingredientelor naturale, cu tradiție de peste 100 de ani. Băuturile artizanale sunt preparate pe o perioadă de 7 zile.                                                                            Limonada cu trandafiri este preparată cu ulei pur de trandafiri Otto (din faimoasa Vale a Trandafirilor din Kazanlak, Bulgaria) și suc natural de lămâie. Acest ulei de trandafir este unul dintre cele mai valoroase uleiuri esențiale și este folosit în unele dintre cele mai bune parfumuri de pe piață.

INGREDIENTE:

Apă carbogazificată, suc de lămâie purificat* (10%), zahăr, sirop de glugoză, extract de ghimbir fermentat (apă, sirop de glucoză, rădăcină de ghimbir, suc de pere*, drojdie), suc de pere*, arome naturale (lămâie, portocală), acid tartirc, acid citric, colorant alimentar (extract de varză roșie), ulei de trandafir bulgăresc.

Atentionari si precautii:

Condiții de păstrare: a se păstra la întuneric, ferit de îngheț și razele soarelui. După deschidere se va păstra la rece și se va consuma în cel mult 3 zile de la data deschiderii

SKU 00038-1006658
Brand FENTIMANS
EAN 5029396738583
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Rose lemonade ,0.275l, FENTIMANS
ca