File de hering fraged in sos BIO cu mustar si marar, 200g, FONTAINE

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

15,39 Lei
Descriere produs

Calitatea heringului depinde si de calitatea si prelucrarea apei. Heringul provine din Atlanticul de Nord-Est, iar curentul golfului are ca rezultat mixtura permanenta a apei.

Mustarul si mararul fac un cuplu de vis - pentru toti cei carora le place o usoara claritate in armonie cu ierburile aromate. Heringul iubeste, de asemenea, aciditatea usoara a otetului, mai ales atunci cand condimentele fine completeaza gustul marinadei.

Ingrediente: file de hering (Clupea harengus) (60%), mustar* (14%) (apa, seminte de mustar*, otet de vinars*, sare de mare, condimente*, ierburi*), apa, ulei de floarea soarelui*, zahar din trestie de zahar*, otet de vinars*, miere*, condimente* , sare de mare, agent de ingrosare: guma de guar*; marar*.

*=ingrediente provenite din culturi certificate ecologic (27,3 %).

Agricultura UE.

Cantitate: 200 g, continut de peste: 120 g.

Atentionari si precautii: A se pastra intr-un loc uscat si racoros. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 2 zile.

Doza de yuga

Doza de yuga: Provenit 100% din acvacultura ecologica sustenabila.

Indicatii si recomandari: Bucurati-va de file de hering FONTAINE intr-o crema ecologica cu mustar, pe paine alba prajita sau in combinatie cu cartofi. De asemenea, au un gust minunat in combinatia cu orez sau paste: inainte de deschidere tineti cutia in apa fierbinte cateva minute, si serviti fierbinte.

SKU 00038-1010210
Brand FONTAINE
EAN 4026968005754
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
File de hering fraged in sos BIO cu mustar si marar, 200g, FONTAINE
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.