Fleximobil Aktiv, 60 capsule, Fiterman Pharma

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

84,48 Lei
Descriere produs

Fleximobil Aktiv contine o combinatie inovatoare de glucozamina, condroitina si colagen (componente esentiale ale cartilajului articular) si extract de gheara diavolului, bogat in harpagozide (minim 10%).

Doze si mod de administrare

1 capsula de doua ori pe zi. Se recomanda administrarea in cure de 2 luni cu pauza de o luna (3-4 cure pe an).

Atentionari si precautii

Preparatele cu glucozamina se administreaza la pacientii cu diabet numai sub controlul glicemiei. In lipsa studiilor de siguranta, preparatele cu condroitina, glucozamina si gheara diavolului nu se recomanda in timpul sarcinii sau alaptarii. Nu se administreaza in cazul hipersensibiliatii la ingrediente. Preparatele ce contin gheara diavolului potenteaza efectul anticoagulantelor orale.

Doza de yuga

Doza de yuga: Fleximobil Aktiv este un supliment alimentar recomandat pentru mentinerea sanatatii sistemului osteoarticular la persoanele care solicita intens articulatiile cum ar fi persoanele cu activitate fizica intensa, persoanele supraponderale precum si cele de varsta a treia.

Indicatii si recomandari: Fleximobil Aktiv este recomandat pentru buna functionare a articulatiilor (șold, genunchi, glezna, coloana, umar, mana), in cazul suprasolicitarii mecanice a articulatiilor (munca fizica solicitanta, sport de performanta, obezitate), pentru recuperarea articulara dupa traumatismele aparatului locomotor.

SKU 00038-1036418
EAN 5944732005092
Brand FITERMAN PHARMA
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Fleximobil Aktiv, 60 capsule, Fiterman Pharma
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.