Formula de lapte speciala Infasource, 90ml, Nestle

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

13,11 Lei
Descriere produs

Ingrediente: Apa, proteine hidrolizate din zer, uleiuri vegetale (palmier, rapita, cocos, floarea-soarelui, Crythecodinium cohnii, Mortierella alpina), maltodextrina, lactoza, minerale (fosfat de calciu, hidroxid de potasiu, clorura de magneziu, clorura de calciu, clorura de potasiu, hidroxid de sodiu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de cupru, iodura de potasiu, sulfat de mangan, selenat de sodiu), corector de aciditate (acid citric), clorura de colina, vitamine [ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de DL-alfa-tocoferol (vitamina E), acetat de retinil (vitamina A), niacina, acid pantotenic, colecalciferol (vitamina D3), filochinona (vitamina K1), mononitrat de tiamina (vitamina B1), riboflavina (vitamina B2), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), acid folic, cianocobalamina (vitamina B12), biotina], inozitol, L-arginina, taurina, L-carnitina, antioxidant (palmitat de ascorbil).

Mod de administrare:

- Spalati mainile inainte de administrare

- Verificati valabilitatea produsului. Nu folositi produsul daca recipientul este deteriorat sau daca nu auziti un “clic” la deschiderea capacului. Agitati bine inainte de deschidere.

- Atasati o tetina sterila sau transferati continutul in recipientul special pentru alimentare pe sonda.

- Incalziti recipientul daca este nevoie pana devine caldut (~40 °C), avand grija ca tetina sa ramana intacta. Nu incalziti in cuptorul cu microunde si verificati intotdeauna temperatura produsului inainte de administrare.

Atentionari si precautii: Tineti intotdeauna sugarul in brate cand il hraniti. Nu il lasati nesupravegheat in timpul mesei pentru a evita riscul de inec si sufocare. Aruncati cantitatea de produs ramasa neutilizata dupa 1 ora de alimentatie.

Doza de yuga

Doza de yuga: Formula de lapte speciala Infasource reprezinta o dieta completa nutritional pentru regimul dietetic al sugarilor.

Indicatii si recomandari: Este un aliment dietetic cu destinatie medicala speciala.

SKU 00038-1012841
EAN 7613034439697
Brand Nestle
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Formula de lapte speciala Infasource, 90ml, Nestle
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.