Goji, fructe uscate, 90g, SOLARIS

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 9,59 Lei 11,75 Lei
Descriere produs

Fructe uscate prin deshidratare, fara adaos de zahar. Fructul de Goji, denumit si fructul longevitatii, este o sursa foarte bogata de vitamine, minerale si aminoacizi.

Ingrediente: Fructe uscate Goji.

Mod de utilizare: Se consuma ca atare (10-30 g pe zi), sau ca adaos in iaurt, ceai, cereale, diverse supe, salate, sosuri.

Atentionari si precautii: Fructele goji nu sunt recomandate persoanelor care se afla sub tratament cu anticoagulante, celor cu afectiuni renale, femeilor insarcinate si persoanelor cu alergie la polen. 

Doza de yuga

Doza de yuga: Bogate in vitamine (mai ales vitamina C, dar si A, B1, B2, B6 si E) si minerale (in principal seleniu), acid linoleic, beta caroten.

Indicatii si recomandari: Cei 18 aminoacizi din compozitie hranesc organismul si ii mentin imunitatea in perioadele cu terapii agresive, oboseala accentuata.
Cu beneficii variate pentru corp si minte, recomandam consumul constant de fructe de goji pentru cresterea barierei de aparare a organismului, in carentele de vitamine si minerale si pentru sanatatea muschilor si a sistemului sanguin.

SKU 00038-1006830
Brand Solaris Plant
EAN 5941828005417
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Goji, fructe uscate, 90g, SOLARIS
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.