FULGI DE OVAZ FINI 500G, ECONATUR

In stoc

Pret

Pret special 5,44 Lei 6,15 Lei
Descriere produs

Fulgii de ovaz sunt realizati din cerealele integrale si au o valoare nutritiva deosebita.
Fulgii de ovaz se pot consuma in diferite moduri, dupa preferinte: in lapte, iaurt, ceai, cu sau fara adaos de fructe uscate, alune, nuci, sau in diferite mancaruri: salate, supe, chiftele, ardei umpluti, sarmale, etc.

Atentionari si precautii: De asemenea, ovazul poate fi contaminat cu alte boabe, cum ar fi graul, ceea ce le face nepotrivite pentru persoanele cu boala celiaca sau care au alergie la grau. Persoanele alergice sau cu intoleranta la grau sau la alte cereale ar trebui sa cumpere numai ovaz certificat ca pur.

 

Doza de yuga

Fulgii de ovaz inmuiati in apa sau in lapte reprezinta o tehnica rapida de preparare a unui mic dejun sanatos si rapid. Prin inmuiere, cantitatea de ovaz isi modifica compozitia, iar cantitatea de acid fitic este redusa. Pe langa inmuierea in apa sau in lapte, puteti opta pentru un iaurt in care sa adaugati fulgii de ovaz, 2 lingurite de miere si cateva fructe. In plus, fulgii de ovaz cu iaurt pe langa faptul ca sunt satiosi, ajuta in procesul de slabire datorita fibrelor din componenta lor.

Indicatii si recomandari: Fulgii de ovaz sunt, de obicei, bine tolerati, fara efecte adverse la persoanele sanatoase. Cu toate acestea, persoanele sensibile pot prezenta simptome adverse, similare cu cele ale intolerantei la gluten, astfel ar trebui sa excluda ovazul din dieta lor. 

SKU 00068-4187905
Brand PRODUCATOR GENERIC
EAN 6427271002450
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
FULGI DE OVAZ FINI 500G, ECONATUR
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.