Fluid cu protectie solara SPF 30, Aqua Urban, 40 ml, Galenic

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 159,69 Lei 173,58 Lei
Descriere produs

Aqua Urban Galenic se prezinta sub forma de pudra rozalie, cu note florale de bujor, magnolie si iasomie, amplificate de note mai intense de mosc si lemn de casmir, ca un buchet delicat de primavara.

Ingrediente: extract de papadie pentru protectia pielii impotriva actiunilor poluarii, filtrele UVA si UVB pentru a ajuta la protectia pielii impotriva agresiunii soarelui, glicol si glicerina cu efect de hidratare, esteri si pudre ce absorb grasimile compozitiei, pentru un finish pudrat pe piele, pigmenti colorati cu capacitate redusa de acoperire pentru un efect luminous.

Mod de utilizare: A se agita bine inainte de fiecare utilizare. Se aplica pe fata, dimineata, singur sau dupa produsele de ingrijire zilnica, inainte de machiaj. A se evitati contactul cu ochii.

Doza de yuga

Doza de yuga: Textura sa de o finete incredibila, imbraca pielea intr-un voal protector, imperceptibil, impotriva efectelor negative ale poluarii, radicalilor liberi si razelor UV.

Indicatii si recomandari: Este un produs ideal pentru uzul cotidian, un scut cu protectie SPF30 contra factorilor principali care accelereaza procesul de imbatranire a pielii si pateaza tenul.

SKU 00038-1028525
EAN 3282770114935
Brand GALENIC
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Fluid cu protectie solara SPF 30, Aqua Urban, 40 ml, Galenic
ca