Garmastan 20g crema, Protina Pharma

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

31,99 Lei
Descriere produs

Compozitie: Guaiazulene 0,05 gr (excipienti crema PEG 8, PEG-75, sorbitol, metabisulfit de sodiu, clorura de cetil piridinium, apa).

Crema Garmastan pastreaza pielea mameloanelor si areolelor supla si elastica, prevenind aparitia eroziunilor (ragadelor) din perioada alaptarii.
Garmastan isi modifica consistenta la temperatura corpului, nu contine grasimi, nu are miros, si de accea se aplica usor pe pielea sensibila si se indeparteaza usor prin spalare.
Este perfect tolerat atat de mamica cat si de bebelus.

Garmastan se poate folosi inaintea perioadei de alaptare. Crema Garmastan se aplica, dupa dus, incepand cu luna a opta de sarcina, pentru a pregati mameloanele pentru actiunea mecanica ce se va exercita asupra lor in timpul alaptarii.

Mod de administrare: Garmastan se aplica usor pe mameloane si areole dupa fiecare alaptare. Pentru mameloanele sensibile se poate folosi o compresa sterila pe care s-a aplicat un strat subtire de crema.

Mod de prezentare : crema 20g

Ultima actualizare: 30.06.2022

Doza de yuga

Doza de yuga: Substanta activa din Garmastan este guaiazulena, un ulei extras din arborele de guaiacum. Proprietatile curative si terapeutice ale acestei substante sunt cunoascute de secole de catre localnicii din regiunile Americii de Sud si de Nord. Aceste cunostinte au fost folosite la realizarea unguentului Garmastan ce contine acelasi extract natural de guaiazulena.

Indicatii si recomandari : Unguent indicat in tratamentul profilactic si terapeutic al inflamatiilor mamelonare din perioada pre si post natala si in ingrijirea sanilor in perioada alaptarii.

SKU 00038-1067676
EAN 4260124360053
Brand Protina Pharma
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Garmastan 20g crema, Protina Pharma
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.