Gel gingival cu cerentel, propolis, inula si catina, 50ml, TIS

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

14,08 Lei
Descriere produs

Gel gingival cu actiune astringenta, datorata extractului de cerentel bogat in eugenol. Extractul de propolis si inula creste efectul de intarie si protectie al gingiilor sensibilre cu tendinta de retractie. Mareste efectul antimicrobian, dezinfectant alaturi de extractul de cerentel si Inula, care contine principii active cu actiune antibiotica) Uleiul de catina si extractul de Inula completeaza efectul regenerant al extractelor.


Indicat in stadii inflamatorii in cavitatea bucala (gingivite, sangerari sau stari post chirurgicale, retractii gingivale, pungi gingivale), dupa operatia de curatare, extractii dentare, persoanelor purtatoare de proteze detasabile, aparate dentare.

Ingrediente active: Propolis, cerentel, inula, catina.

Mod de utilizare:
Se aplica gelul direct pe zona afectata (gingie) dupa igiena bucala.
Se evita consumul de alimente si bauturi timp de 30 minute dupa utilizarea gelului.
Se aplica de 3-5 ori /zi pana la disparitia simptomelor.

Doza de yuga

Doza de yuga: Gel gingival cu actiune astringenta, datorata extractului de cerentel bogat in eugenol. Extractul de propolis si inula creste efectul de intarie si protectie al gingiilor sensibilre cu tendinta de retractie.

Indicatii si recomandari: Indicat in stadii inflamatorii in cavitatea bucala, dupa operatia de curatare, extractii dentare, persoanelor purtatoare de proteze detasabile, aparate dentare.

SKU 00038-1029310
EAN 6422068006680
Brand TIS
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Gel gingival cu cerentel, propolis, inula si catina, 50ml, TIS
ca