Stop Acnee, fluid purifiant,150ml, GEROVITAL

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 17,11 Lei 18,59 Lei
Descriere produs

Proprietati:
- asigura protectie tenului acneic sau cu tendinta acneica impotriva proliferarii microorganismelor si a declansarii procesului inflamator, impotriva excesului de sebum, a deshidratarii, precum si impotriva persistentei petelor pigmentare postacneice;
- eicacitate demonstrata sub control dermatologi;
- nu contine parabeni.

Ingrediente active:
Synactin AC este un activ complex, cu actiune de tip 5 in 1, deoarece actioneaza asupra tuturor factorilor implicati in acnee. Are efecte de diminuare a inflamatiei, de reducere a activitatii microbiene, inclusiv a Propionobacterium Acnes, si de reducere a hiperpigmentarii postinflamatorii. Ajuta la reglarea procesului de keratinizare si refacerea functiei de bariera a pielii, prin reducerea secretiei de sebum si prin efect antiinflamator.
Niacinamida este un activ valoros, avand beneficii multiple pentru tenurile acneice: intervine in reglarea secretiei de sebum, in depigmentarea petelor postacneice, are efecte antiinflamatoare, decongestive ti intareste functia de bariera a pielii prin stimularea sintezei de sfingolipide, precursori ai ceramidelor.
Glicirizinatul de potasiu inhiba enzima responsabila de conversia cortizolului in cortizon, fiind un antiinflamator puternic.
Acidul lactic si Lactatul de sodiu sunt componenti ai NMF - factorului natural de hidratare al pielii, fiind responsabili pentru pastrarea unui nivel optim de hidratare al stratului cornos al epidermului. Asigura protectie si impotriva proliferarii microorganismelor implicate in acnee prin sustinerea mantalei acide a pielii si accelereaza procesul de indepartare al hiperpigmentarilor postacneice.

Mod de utilizare:
Se foloseste fie in cadrul tratamentului pentru cazurile mai severe, fie individual, in cazurile mai usoare, atat curativ cat si in scop preventiv. Se aplica dimineata si seara, evitand zona ochilor, dupa curatarea tenului cu Gelul Spumant Purifiant.
Efect de purificare cu pana la 80%*.
*in 10 minute de la aplicare, test clinic in vivo.

Prezentare:
150 ml

Doza de yuga

Doza de yuga: Fluidul Purifiant asigura protectie tenului acneic sau cu tendinta acneica impotriva proliferarii microorganismelor si a declansarii procesului inflamator, impotriva excesului de sebum, a deshidratarii, precum si impotriva persistentei petelor pigmentare postacneice.
Indicatii si recomandari: Se aplica dimineata si seara, evitand zona ochilor, dupa curatarea tenului.

SKU 00038-1009523
EAN 5943000105663
Brand Farmec
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Stop Acnee, fluid purifiant,150ml, GEROVITAL
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.