Crema autobronzanta Gerovital Sun, 150ml, Farmec

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

19,99 Lei
Descriere produs

Prezentare

- prin aplicari repetate,crema cu absorbtie rapida asigura bronzarea in absenta soarelui;
- poate fi utilizata dupa plaja, pentru intensificarea bronzului dar si pentru ingrijirea pielii, datorita efectelor sale antioxidante si emolient;
- contine Unt de cacao, Ulei de galbenele, Vitamina, ingrediente care ingrijesc si catifeleaza pielea;
- pigmentul usor sidefat asociat ilumineaza pielea si pune in valoare bronzul;
- nu contine factor de protectie solara.

Mod de utilizare

Se aplica in strat uniform pe pielea curata (efectuati in prealabil o exfoliere pentru a evita aparitia petelor) si intindeti prin masaj usor. Evitati contactul cu ochii, buzele si mucoasele (mucoasa bucala, eventuale leziuni ale pielii). Spalati mainile dupa aplicare sau folositi manusi. Evitati contactul cu imbracamintea pana la absorbtia completa. Nu va spalati si nu inotati la mai putin de o ora de la folosirea produsului. Pentru a va mentine culoarea, folositi produsul cu regularitate.

Ingrediente

Aqua, Cetearyl Alcohol, Dihydroxyacetone, Propylene Glycol, Paraffinum Liquidum, Ceteareth-12, Steareth-2, Stearyl Alcohol, Cera Alba, Caprylic/Capric Triglyceride, Pentylene Glycol, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Calendula Officinalis Flower Extract, Olus Oil, Tocopherol, Glyceryl Laurate, Theobroma Cacao Seed Butter, Ceteareth-20, Distearyl Ether, Parfum, alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Mica, CI 77891, CI 77491, Sodium Metabisulfite, BHA.

Prezentare

150 ml

Doza de yuga

Doza de yuga: Creeaza un bronz natural si uniform, prin utilizari succesive, recomandata pentru toate tipurile de piele, pe tot parcursul anului. Contine Unt de cacao, intensifica bronzul si ingrijeste si catifeleaza pielea. Absorbtie rapida, ideala pentru corp.

SKU 00038-1037852
EAN 5943000109685
Brand Farmec
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Crema autobronzanta Gerovital Sun, 150ml, Farmec
ca