Lotiune spray Gerovital protectie solara Sun SPF 20, 150ml, Farmec

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 24,63 Lei 26,78 Lei
Descriere produs

Prezentare

- Rona Care™ Bronzyl® este un activator biologic al bronzarii naturale, care stimuleaza si accelereaza bronzarea naturala prin cresterea sintezei de melanina in piele;
- formulare rezistenta la apa;
- previne imbatranirea prematura a pielii;
- produsele cu factor de protectie solara se aleg in functie de tipul de piele.

Mod de utilizare

A se agita inainte de utilizare!
Produsul se aplica prin pulverizare pe pielea curata si uscata cu 15-30 de minute inainte de expunerea la soare, in mod uniform, de la o distanta de cca 15 cm. A se evita contactul cu ochii. Se reaplica frecvent (mai ales dupa baie, in caz de transpiratie, inot sau dupa stergerea cu prosopul) chiar daca este timp innorat. Respecta recomandarile UE de protectie impotriva efectelor negative ale radiatiilor UVA/UVB. Protectie medie.

Ingrediente

Butane, Alcohol Denat., Isopropyl Myristate, Isobutane, C12-15 Alkyl Benzoate, Propane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Hydrogenated Dimer Dilinoleyl/Dimethylcarbonate Copolymer, Ethylhexyl Triazone, Parfum, Olus Oil, Dihydroxy Methylchromonyl Palmitate, Linalool, alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Limonene, Olea Europaea Fruit Oil, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopherol.

Precautii

Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: poate exploda daca este incalzit. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati expunerea la soare intre orele 11-15. Nu ramaneti prea mult la soare chiar daca folositi un produs de protectie solara; supra-expunerea este o amenintare grava pentru sanatate. Evitati zona ochilor. Nu pulverizati direct pe fata.

Prezentare

150 ml

Doza de yuga

Doza de yuga: Protejeaza impotriva razelor UVA/UVB, activator al bronzarii naturale, formula unica Rona Care™ Bronzyl®, imbogatita cu Ulei de Masline si Betacaroten natural. Ambalaj practic prevazut cu pulverizator, textura transparenta, cu absorbtie rapida, emoliaza si racoreste pielea. Protectie solara medie 20

SKU 00038-1037858
EAN 5943000109487
Brand Farmec
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Lotiune spray Gerovital protectie solara Sun SPF 20, 150ml, Farmec
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.