Ser perfect anti-age, Gerovital

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 42,07 Lei 45,73 Lei
Descriere produs

Mod de utilizare:

Se utilizeaza zilnic, dimineata si seara, dupa ce fata a fost curatata si tonifiata. Se asociaza cu crema de intretinere zilnica, hidratanta sau nutritiva.

 

Produsul este ambalat in flacon cu sistem airless. Acest sistem are ca principala diferenta faptul ca nu exista nici un tub de imersie, ci o diafragma care se ridica la evacuarea produsului, prin actionarea butonului. Avantajele sistemului airless sunt: permite evacuarea continutului aproape 100%, dozarea produsului este constanta, riscul de contaminare a produsului este scazut. La prima utilizare sunt necesare cca.15-20 de actionari pentru amorsarea pompitei.

Doza de yuga

Doza de Yuga: Frumusetea consta in ingrijirea zilnica a tenului.

 

Indicatii si recomandari: Efectele anti-age imediate: diminuarea ridurilor intr-un timp scurt, prin actiunea extractului Gatuline Expression si a lipozomilor cu Acid Hialuronic.

 

Efectele anti-age de durata: Sistemul anti-age original - Superoxid Dismutaza, Trylagen, GP4G – initiaza modificari structurale ale fibrelor de colagen, asigura suportul energetic necesar si protectie antioxidanta.

SKU 00038-1009574
EAN 5943000075041
Brand Farmec
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ser perfect anti-age, Gerovital
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.