GLEZNIERA ELASTICA TUBULARA - 2 (M) - BEJ Tonus Elast

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 22,24 Lei 22,63 Lei
Descriere produs

Mod de utilizare: Genunchiera se imbraca direct pe piele si se pozitioneaza pe mijlocul articulatiei genunchiului, la inceputul zilei in cazul tratamentului sau inainte de a incepe efortul sau exercitiile fizice cand este utilizata in scop profilactic.

In cazul contraindicatiilor este posibila folosirea genunchierei doar la recomandarea si sub supravegherea medicului indicata in :

Profilactic- pentru prevenirea traumatismelor musculare sau articulare in timpul efectuarii exercitiilor fizice sau eforturilor musculare de intensitate mare

Tratament – pentru tratamentul diferitelor afectiuni precum luxatii si entorse, miozite, artroze si artrite ale articulatiei genunchiului, procese inflamatorii.

In perioada pre si postoperatorie -pentru reducerea perioadei de recuperare dupa vindecarea fracturilor si indepartarea aparatului ghipsat, sau interventii chirurgicale asupra ligamentelor sau meniscului.

Compozitie:
80% cauciuc microporos -neopren
10
% bumbac

10% nylon

Mod de prezentare: 2 bucati ,marimea M , culoare: bej

 

Atentionari si precautii: Intoleranta (sensibilitate) la componentii materiei prime, afectiuni cutanate locale pronuntate, plagi.

Nu este necesara utilizarea articolului pe timpul noptii sau in repaos indelungat.

Doza de yuga

Doza de yuga: Datorita proprietatilor specifice ale neoprenului respectiv efectele de sauna si micromasaj precum si a calitatilor de sustinere si fixare, prin purtare, genunchiera amelioreaza vascularizatia, stimuleaza procesele metabolice in tesuturile de sub bandaj ducand la ameliorarea durerii, scaderea inflamatiei si restabilirea mobilitatii fiziologice a articulatiei.

Indicatii si recomandari: Glezniera elastica cu destinata fixarii externe a articulatiei tibiotarsiene pentru protectia si mentinerea in stare de repaos a aparatului ligamentar si a tesuturilor moi. Glezniera este confectionata sub forma unui bandaj tubular putand folosita pentru mai multe parti ale membrelor .

Utilizarea genunchierei nu trebuie sa provoace disconfort. Daca apar semne de amortire a piciorului sau invinetire a degetelor trebuie verificat daca marimea produsului este cea corespunzatoare sau daca imbracamintea respectiv pantalonul nu este prea stramt si nu jeneaza circulatia.

 

SKU 00038-1012624
EAN 4750283065376
Brand Tonus Elast
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
GLEZNIERA ELASTICA TUBULARA - 2 (M) - BEJ Tonus Elast
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.