Glicemonorm, 60cpr, 1+1, Dacia Plant

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 28,58 Lei 31,07 Lei
Descriere produs

Glicemonorm, 60cpr, 1+1, Dacia Plant

Glicemonorm Dacia Plant comprimate este un produs obtinut prin asocierea a doua extracte din plante medicinale si o sare organica a cromului, care favorizeaza mentinerea concentratiei serice a glucozei in limitele normale.

Diabetul zaharat este una din cele mai frecvente afectiuni endocrine, factorii declansatori care determina aparitia acesteia fiind: predispozitia ereditara, alimentatia excesiva (in special excesul de dulciuri), socurile emotionale, stresul, etc. Boala se datoreaza secretiei insuficiente de insulina la nivelul pancreasului, ceea ce conduce la cresterea glicemiei (nivelul de glucoza din sange) peste limitele normale. Cele mai frecvente tipuri de diabet zaharat sunt: diabet zaharat de tip 1 sau insulino-dependent si diabet zaharat de tip 2 sau noninsulino-dependent.


Controlul glicemiei reprezinta unul din cei mai importanti factori de evaluare a afectiunii, pentru prevenirea complicatiilor si mentinerea starii de sanatate fiind imperios necesara aducerea glicemiei la valorile normale. In general, complicatiile diabetului zaharat afecteaza diferite organe (ochii, rinichii, sistemul nervos, vasele sanguine), ceea ce conduce la aparitia retinopatiei diabetice, insuficientei renale, polineuropatiei diabetice sau arteritei diabetice, care evolueaza cu gangrena si amputare de membre.


Pentru mentinerea glicemiei in limite normale si prevenirea complicatiilor este necesara respectarea stricta a regimului alimentar si administrarea de medicamente sau/si produse naturale cu actiune hipoglicemianta si de stimulare a secretiei pancreatice de insulina.

Mod de administrare:
Adulti si tineri peste 15 ani: cate 2 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.
Comprimatele se inghit intregi sau sfaramate, cu suficienta apa (minim 150ml). In caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.


Ingrediente: castravete-amar (Momordica charantia) – extract hidroalcoolic (pe suport de maltodextrina) 10:1 din fructe (150 mg); afin (Vaccinium myrtillus) – extract hidroalcoolic cu 25% antocianozide din fructe (100 mg); gudmar (Gymnema sylvestre) – extract hidroalcoolic 5:1 din frunze (100 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal.


Contribuie la:
– mentinerea concentratiei glucozei din sange in limite normale
– sustinerea secretiei de insulina la nivelul pancreasului


Contraindicatii: Deficit de glucozo-6-fosfatdehidrogenaz sarcina, intoleranta la oricare din componentele produsului.


Precautii: La persoanele cu diabet zaharat insulino-dependent si la cele cu diabet zaharat de tip 2 se recomanda controlul riguros al glicemiei, prin inregistrarea zilnica a valorilor acesteia si ajustarea dozelor de insulina in functie de noile valori obtinute.

Doza de yuga

Doza de yuga: Glicemonorm Dacia Plant comprimate este un produs obtinut prin asocierea a doua extracte din plante medicinale si o sare organica a cromului, care favorizeaza mentinerea concentratiei serice a glucozei in limitele normale.

Indicatii si recomandari: Pentru mentinerea glicemiei in limite normale si prevenirea complicatiilor este necesara respectarea stricta a regimului alimentar si administrarea de medicamente sau/si produse naturale cu actiune hipoglicemianta si de stimulare a secretiei pancreatice de insulina.

SKU 00038-1010083
EAN 6421930112238
Brand DACIA PLANT
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Glicemonorm, 60cpr, 1+1, Dacia Plant
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.