GOJI BERRY RAW BIO 100G - Dragon Superfoods

In stoc

Pret

20,71 Lei
Descriere produs

Dragon Superfood Fructe de goji raw, certificate bio, provenit din agricultura ecologica.

Denumite si "catina tibetana", fructele de goji sunt renumite pentru super calitatile lor. Fructele de goji bio sunt bogate in proteine, amino acizi, vitaminele B1, B2, B6, C si E. Au un continut ridicat de antioxidanti ca si beta carotenul, zeaxantin. Fructele de goji BIO mai contin 21 de oligoelemente printre care zinc, fier, calciu, seleniu, fosfor si germaniu. Se consuma ca atare, sau in amestec cu cereale la micul dejun.

De asemenea se poate prepara si ceai de goji din fructele uscate. Fructele goji bio sunt o minune a naturii deorecere contin numerosi fitonutrienti, vitamine si au un puternic efect antioxidant. Aminoacizi, 6 vitamine printre care vitamina C mai multa decat contine aceeasi cantitate de portocale, caroteni mai multi decat morcovii (7 mg la suta de grame de fructe uscate), dar si calciu, fier la fel cat o friptura in sange sau zinc, atat de necesar pentru sanatatea unghiilor si a parului.

Stiati ca … In Statele Unite unde fructul a devenit popular pentru ca celebritati ca Madonna i-au laudat efectele benefice, goji a fost numit si “fructul Viagra” sau “distrugatorul de celulita”? Beneficiile lui sunt numeroase: continand betacaroten ajuta vederea si protejeaza pielea de arsurile solare, protejeaza ficatul, creste activitatea metabolica si stimuleaza astfel pierderea surplusului de kilograme, imunizeaza organismul, imbunatateste viata sexuala iar antioxidantii previn cancerul. Toate acestea inseamna cresterea longevitatii.

Ingrediente: goji bio.

Valori nutritionale/100g:
Energie: 1332kJ/315 kcal
Grasimi: 3.1 g din care saturate: 0.57g
Carbohidrati: 58 g din care zaharuri: 47g
Fibre: 3.9g
Proteine: 12.0g
Saruri: 0.75g

Produs certificat ecologic. 

Tara de origine: China

SKU 00068-1010960
Brand N/A
EAN 3800225476355
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
GOJI BERRY RAW BIO 100G - Dragon Superfoods
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.